star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Badacsonytördemic

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 683 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Badacsonytördemic

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 683 m² telek

  • Eladó ház Badacsonytördemic

  • 165m²


Ár:

79 900 000 Ft

Szobák száma
5

Az ingatlanról:

Fantasztikus lehetőségeket magában rejtő ingatlant kínálok eladásra Badacsonytördemic-Badacsonylábdihegyen, népszerű turista és biciklis útvonal mentén.

A többszáz éves, korábban vámházkén, fogadóként funkcionáló épuletbe az utcáról, a nagykapun keresztül lépve a zárt belső udvarral, illentve a Badacsony monumentális bazaltorgonáival találjuk szembe magunkat.
A nagykaputól balra gazdasági épületek, és egy újonnan épult, szépen kivitelezett faszerkezetű féltető helyezkedik el, jobbra pedig két külön bejáratú, de össze is nyitható lakrész, nagy pince, további gazdasági helységek, és egy több mint 20 négyzetméteres terasz található.

Az épület egy része a nyolcvanas években fel lett újítva, az épület utcafronti része új tetőzetet, új nyílászárókat kapott.

A nagyobbik, kb 110 nm-es lakrész helységei:
- 3 szoba,
- étkező,
- konyha,
- kamra,
- fürdőszoba,
- közlekedő/gardróbszoba.
Ebben az épületrészben hatalmas cserépkályha szolgáltatja a meleget.

A kisebbik, kb 55 nm-es lakrész régóta lakatlan, itt nagyobb felújítások várnak az üj tulajra. Helységei:
- előszoba
- közlekedő/gardróbszoba,
- 2 nagy szoba.

Az épületegyüttes hangulatos, zárt udvart ölel körbe, mey fölé - látszólag karnyújtásnyira - tornyosulnak a Badacsony gyönyörű bazaltorgonái.

Az ingatlant tudom ajánlani szálláshelynek, gasztrokocsmának, de állandó otthonnak is, olyasvalakinek, aki értékeli e hosszú multra visszatekintő épület örökségét.

Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom!

Neumann Bernadett
BJ Ingatlan
30 122 90 73


Elhelyezkedés

Badacsonytördemic


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6485585


Az általad megtekintett eladó badacsonytördemici családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 683 m². A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 484 242 Ft, ami a badacsonytördemici átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6485585. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Badacsonytördemic ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.