star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja, Belváros

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

17,79 millió Ft

Eladó ház Baja, Belváros

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Baja, Belváros

  • 65m²


Ár:

17 790 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Baján, a Déri-kert közelében megvételre kínálunk egy külön bejáratú, saját udvarral rendelkező, 65 m2-es, 2 szobás, vegyes falazatú udvari házrészt. Az épület áll: előtér, 2 db hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba (WC-vel), illetve egy gardróbból. Az ingatlan fűtése elektromos fűtőpanelekkel történik. A korábban gázkonvektoros fűtési mód üzemelt.
 

Az épületet 2019-ben részlegesen korszerűsítették / felújították: villanyhálózat, hideg-melegburkolat csere, részleges nyílászárócsere, festés-mázolás, tetőjavítás, padlásfeljáró, telekrendezés.

A házrészhez kb. 100 m2-es saját kertkapcsolat és 5 m2-es zárható tároló / kamra tartozik. Az épület teljesen alápincézett. Az ingatlan igény,- per,- és tehermentes.
 

A házrész megvételében ingyenes hiteltanácsadással, illetve kedvező hitelkalkulációval tudunk szolgálni. A Facebook közösségi oldalon is megtalálhatóak vagyunk: @CityCartelBaja

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Gázcsonk a telken.
Kilátás: Udvari.
Felújítva: 2019.


Helyiségek

Kamra
6m²
Szoba
16m²
Gardrób
9m²
étkező
7m²
Konyha
5.4m²
Szoba
20m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
3m²

Elhelyezkedés

Baja, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6494751


+36 30

Ingatlannet kód: NET6494751


Az általad megtekintett eladó Baja, belvárosi házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A házrész ára 17,79 millió Ft, négyzetméter ára 273 692 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Petrovics Zoltán referens a City Cartel, Baja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6494751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.