star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 780 m²

    telek

Vételár:

56,92 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 780 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 130m²


Ár:

56 925 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bajaszentistván egyik legimpozánsabb és legújabb részén egy 3 szintes családi ház keresi új tulajdonosát. A ház lakó pihenő övezetben található, így kimondottan mentes a forgalom zajától.
A ház hasznos alapterülete 130 nm, alatta található egy 100 nm es szuterén is amiben két autó is kényelmesen elfér. Ugyanott egy kialakított szerelő akna és egy nyári konyha kapott helyet. A ház fűtéséről gázkazán, meleg víz ellátásáról pedig villanybojler gondoskodik, ami szintén itt kapott helyet. A serény kezű vagy vállalkozó kedvű emberek is meg tudják találni számításukat, hiszen az épület sajátosságai miatt akár széles tevékenységi körű vállalkozás végezésére is alkalmas.
Az ingatlan kifejezetten jól tájolt, a nagy ablakoknak köszönhetően minden helysége jól átnapoztatott.
A komfortos melegéről padlófűtés gondoskodik mindkét szinten.
Nyílászárók fából készültek, amin redőny, valamint reluxa is fel van szerelve.
Az udvar szemet gyönyörködtetően parkosított, ahol egy kinti sütögető és egy süllyesztett medence gondoskodik az igazi mediterrán hangulatról.
Az esősebb időben a családi és baráti beszélgetéseknek egy tágas meghitt terasz ad helyet.
A ház építése során törekedtek, hogy a kor vívmányainak legjobb minőségű építőanyagait használják fel, és azt jó szakértelemmel építsék össze. Ennek eredményeképpen, egy időtálló és jó kialakítású épületet alkottak meg.
Az ingatlannal szemben 15 méterre egy nemrégiben épített játszótér van. A legközelebbi orvosi rendelő és bolt 5 perc sétára, a legközelebbi bölcsőde 10 percre míg az óvoda és iskola 15 perc sétára van. A tömegközlekedés 2 perc sétára található. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365087


Elhelyezkedés

Baja, Bajaszentistván


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6631758


+36 70

Ingatlannet kód: NET6631758


Az általad megtekintett eladó bajai (Bajaszentistván) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 780 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 56,92 millió Ft, négyzetméter ára 437 885 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Farkas Gergő referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631758. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.