star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bajna

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 315 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó ház Bajna

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 315 m² telek

  • Eladó ház Bajna

  • 80m²


Ár:

34 999 000 Ft

Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:


Bajna településen, félúton Tatabánya és Esztergom között, csendes kis utcában kínálok megvételre egy 80 m2-es családi házat, 315 nm-es rendezett telken

A ház tégla építésû, szigetelt, újszerû állapotú

A bejáraton belépve egy nagyobb méretû helységbe érkezünk, ami laminált padlóval burkolt, alá elektromos fûtõszõnyeg került beépítésre.

2 kisebb szoba, egy konyha, tároló, étkezõ és egy nagy méretû fürdõszoba található az ingatlanban.

A házban a fûtést és a meleg vizet a gázkazán biztosítja, illetve a nappaliban egy fa tüzelésû kandalló található, ami nem csak a terek felfûtésére alkalmas, hanem kellemes hangulatot áraszt a hideg téli napokon. Minden helyiségben lapradiátor található, a konyha kivételével a nyílászárók mindenhol cserélve lettek és redõnnyel felszereltek.

A gondozott, füvesített udvar csipkebogyó bokorral, gyönyörû rózsákkal és egy hangulatos díszkúttal díszített. Még búbos kemence is van, mely családi/baráti összejöveteleken remek lehetõség a sütögetésre.

Ezenkívül egy murvás kocsibeálló segíti a parkolást akár két autó számára is, illetve és egy szerszámtároló a tárolást.

A szomszédok közvetlenek, kedvesek.

Remek túrázási lehetõségek is vannak a közelben.

Hívjon, tekintse meg velem!

Varga Csilla

+36 20 440 2881



Elhelyezkedés

Bajna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6476250


+36 20

Ingatlannet kód: NET6476250

Az általad megtekintett eladó bajnai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 315 m². A családi ház ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 437 488 Ft, ami a bajnai átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Csilla referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476250. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bajna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.