star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 788 m²

    telek

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 788 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszentlászló

  • 100m²


Ár:

33 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDIHÁZ BAKONYSZENTLÁSZLÓN!!!

A jó állapotú ház, a falu csendes mellékutcájában áll, egy 1788nm-es telken több melléképület társaságában.

A főépülethez hozzáépített tároló, ólak, valamint különálló garázs (ebben füstölő is helyet kapott), nyárikonyha, pince-présház.

A gondozott kertben számos gyümölcsfa örvendezteti meg gazdáit terméseivel. A kert méretei lehetővé teszik a háztáji gazdálkodást, állattartást is.

A lakóházban 4 szoba, konyha-étkező, kamra, külön wc és fürdőszoba, közlekedő került kialakításra. A belső tér változtatható és bővíthető.

A fűtés jelenleg cserépkályhákkal megoldott, a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók nagy részét hőszigetelt műanyagra cserélték, a falak dryvit szigetelést kaptak.

Az ingatlanról videó is készült, ami megtekinthető az Otthon Centrum weboldalán a H483390 regisztrációs számra keresve.

A Bakony hegyei a falu határában kezdődnek. Gyönyörű kirándulóhelyek várják a természet szerelmeseit. A területet behálózzák a turistautak. Nevezetes természeti látnivalók: az Ördögrét, a Cuha-völgy és a betyárbarlangok. A környék állatvilága inkább az idelátogató vendégvadászok előtt válik ismertté.Bakonyszentlászló turisztikai vonzását történelmi látnivalói, a környék értékei, természetvédelmi területei, szálláslehetőségei adják.

A község saját önkormányzattal működik és minden megtalálható itt, ami egy valóban élhető településsé teszi: bolt, óvoda, iskola, orvosi ügyelet, egészségház, fogorvosi rendelő, könyvtár, kultúrház, stb.

JÖJJÖN EL, NÉZZÜK MEG EGYÜTT ÉS TEGYEN AJÁNLATOT!

Az ingatlanról videót is készítettünk, ami megtekinthető az Otthon Centrum weboldalán a H482700 regisztrációs számra keresve.

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Bakonyszentlászló/ családi ház
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Konyha
10.5m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
9m²
Szoba
14m²
Szoba
14.2m²
Szoba
16.8m²
Szoba
15.5m²

Elhelyezkedés

Bakonyszentlászló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648404


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648404

Az általad megtekintett eladó bakonyszentlászlói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 788 m². További jellemzői: az építés éve 1970. A családi ház ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 339 000 Ft, ami a bakonyszentlászlói átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Réder Zsuzsanna referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648404. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszentlászló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.