star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 421 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó ház Bakonyszombathely

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 421 m² telek

  • Eladó ház Bakonyszombathely

  • 98m²


Ár:

21 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Családi ház Bakonyszombathelyen!

Bakonyszombathely településen megvételre kínálok vegyes falazattal épült családi házat.
Amit a házról fontos tudni: 98 m2 nagyságú, 3 szoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba és egyéb helyiségekből áll. Minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott (járólap, laminált, szőnyeg), nyílászáróit tekintve az ablakok fa és műanyag, bejárati ajtó fém.
Az otthon melegéről egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Tetőszerkezete jó állapotú, cserépfedéssel, a hozzáépített részen betonkoszorú található.
Nagy, tágas terek találhatók az ingatlanban, ezért az nagyon jól alakítható.
A jelenlegi tulajdonos szépen karbantartja a házat, jelen állapotában is lakható, de igény szerint alakítható, felújítandó.
A telek mérete 1421 m2. Található rajta egy 20 m2-es szoba+konyha épület, több melléképület. A telek nagyobbik része művelés alatt áll.
Kimondottan több gyermekes családoknak ajánlom, akik szeretnének egy nagyon szép, de nyugodt településen élni, jó kis közösségben.
Bakonyszombathelyen minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Új óvoda/bölcsőde, iskola, orvosi- és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, gyógyszertár, több kisbolt is.
Több munkásjárat is közlekedik a falun át, Győr, Mór, Oroszlány, Tatabánya irányába.
A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra és hitelre van szüksége? Hitelcentrumunk bankfüggetlen és díjmentes teljes körű hitelügyintézéssel segíti az ügyfeleit, a szerződés aláírásától, a kiutalásig!

Hívjon, mutatom !

Referencia szám: HZ017051-IN


Elhelyezkedés

Bakonyszombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6565965


+36 70

Ingatlannet kód: NET6565965

Az általad megtekintett eladó bakonyszombathelyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 421 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 214 286 Ft, ami a bakonyszombathelyi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565965. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonyszombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.