star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balassagyarmat, Belváros

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó ház Balassagyarmat, Belváros

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Balassagyarmat, Belváros

  • 180m²


Ár:

42 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Nem szeret kertészkedni? Nem akarja a hétvégéket fűnyírással tölteni? De a társasházban lakásban sem érzi jól magát? Vagy hangosak a szomszédok? Akkor Önnek ajánlom ezt a belvárosi lakóházat, közel a Palóc ligethez és a Hősök teréhez. Tágas terek, jól alakítható alaprajzi elrendezés. A lakótérben 6 szoba, étkező, 2 fürdőszoba, 2 konyha, kamra, napfényes veranda kapott helyet. ...és egy meglepetésszoba, amely a titkos lépcsőn közelíthető meg :))
Nagycsaládosoknak, befektetőknek kiváló lehetőség - két 3 szobás lakás egy ajtónyílás befalazásával elválasztható, de minimális befektetéssel 3 lakás is kialakítható a meglévő alapterületen belül!

A beltér:

Azonnal költözhető - frissen festett belső terek, új hőszigetelt nyílászárók, a szobákban laminált padló és parkettaburkolat.

A környékről:

Frekventált belvárosi környezet a megújuló Palóc liget és Hősök tere között.


Elhelyezkedés

Balassagyarmat, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6493671


+36 30

Ingatlannet kód: NET6493671


Az általad megtekintett eladó Balassagyarmat, belvárosi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 233 333 Ft, ami a balassagyarmati átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schummer Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6493671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.