star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balassagyarmat

  • 105 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 206 m²

    telek

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó ház Balassagyarmat

  • 105 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 206 m² telek

  • Eladó ház Balassagyarmat

  • 105m²


Ár:

43 900 000 Ft

Építés éve
1979
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Balassagyarmaton jó állapotú, azonnal költözhető sorház eladó!
1979-es építésű ház építőanyaga tégla, hasznos alapterülete 105 m2, kívül-belül jó állapotú, azonnal költözhető. A tulajdonosok az ingatlant folyamatosan karban tartották, igényesen felújították több részét, ennek köszönhetően rendkívül alacsony költséggel fenntartható, barátságos otthon. Az ingatlan összközműves, fűtése radiátoros gázfűtés, jó minőségű kondenzációs gázkazánról üzemel. A meleg víz ellátás gázbojlerrel megoldott. A ház földszintjén nappali, konyha, Wc- mosdó, folyosó és két tároló található. A nappaliból egy tágas fedett teraszra jutunk. Az emeleten 2 szoba, folyosó, kis erkély, fürdőszoba és lépcsőfeljárók találhatóak. A tetőtérben egy félszoba, folyosó, Wc.-mosdó és két félszoba egybenyitásából egy tágas szoba került kialakításra. A bejárati ajtó hőszigetelt, biztonsági több ponton záródó. Burkolatai jó minőségűek járólap és parketta. A ház előtt kis virágoskert, mögötte pedig különleges növényekkel beültetett gondozott kert található, amely a nyugodt pihenést biztosítja.
A közelben bevásárlási lehetőség, buszmegálló, strand elérhető. A városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: buszpályaudvar, üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények. Balassagyarmat város, Nógrád megye második legnépesebb települése, a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel.

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Balassagyarmat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6472836


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6472836

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balassagyarmati sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A sorházról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 206 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A sorház ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 418 095 Ft. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6472836. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.