star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonakarattya

  • 76 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 536 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Balatonakarattya

  • 76 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 536 m² telek

  • Eladó ház Balatonakarattya

  • 76m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
1982
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Kiemelt ajánlat az Otthon Centrum kínálatában!

Balatonakarattyán, csendes kertvárosi környezetben kínálom megvételre ezt a remek adottságokkal rendelkező családi házat.

Az összközműves 536m2-es sarok telken fekvő 76m2 hasznos alapterületű ház, nyaralóként vagy családi házként is kiváló választás.
A lapos tetős, tető teraszos épület emeletén egy 15m2-es tetőterasz, 3 hálószoba és egy fürdőszoba van, a földszinten egy konyha-nappali-étkező, egy fürdőszoba, a garázs és egy kamra található.
Jó állapotúak a falak, nem vizesedik, nincsenek repedések, a lapos tető nem ázik a vízszigetelése kiváló állapotban van.
A fűtés rendszer korszerűsítése megtörtént, új rézcsövek és radiátorok, illetve egy kombi kondenzációs gázkazán is be lett építve.
Mindkét fürdőszoba teljesen fel lett újítva, a villanyvezetékek, vízvezetékek is ki lettek cserélve illetve a hőszigetelt fa nyílászárók a szaniterek és a burkolatok is újak.
Mindhárom emeleti hálószoba újra lett parkettázva, az utcafronton lévő két szobához egy 8m2-es Loggia tartozik. Itt a nyílászárók cseréje van hátra.
Az alsó szinten a garázs átalakításával egy nagyon jó modern elosztású, családi otthon alakítható ki.

Közlekedés szempontjából nagyon jó helyen van, a 710-es elkerülő út és az M7-es autópálya 10 percen belül elérhető.
A Balaton partján három strand is van 2 km-es körzetben a pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak, nagyvárosok közül Székesfehérvár, Siófok és Veszprém rövid idő alatt elérhetőek, Budapest pedig egy órányi autóútra van.

Az ár alkuképes, amennyiben kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné megtekinteni hívjon bizalommal.
Belső képeket, a tulajdonos kérésére, emailben tudok küldeni.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
8.58m²
Terasz
15.5m²
Kamra
1m²
Szoba
6m²
Fürdőszoba
6m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
7.68m²
Szoba
8m²
Előszoba
8.8m²

Elhelyezkedés

Balatonakarattya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582398


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582398

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonakarattyai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m², míg a hozzá tartozó teleké 536 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 248 684 Ft, ami a balatonakarattyai átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Keményfi Attila referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582398. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonakarattya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.