star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi

  • 380 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 1 200 m²

    telek

Vételár:

389 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi

  • 380 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 1 200 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi

  • 380m²


Ár:

389 000 000 Ft

Építés éve
2021
Szintek
3
Szobák száma
11 (6 + 5)
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

BALATONALMÁDI LEGSZEBB PARTKÖZELI UTCÁJÁBAN, AHOL ANNO AZ ELSŐ FÜRDŐHÁZAK ÉPÜLTEK VÁLT ELADÓVÁ EGY RENDKÍVÜL IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT 6 LAKRÉSZES VILLA ÉPÜLET. A STRAND 2 PERC SÉTA.
Az épület déli tájolású, a telek felső, északi részén helyezkedik el, ahonnan a bejárat is nyílik. Szintén közvetlenül az utcafrontról megközelíthető a két állásos garázs, előtte térkövezett parkolóval. Az épület alatt előtt parkosított kert, melyet a telek határra ültetett dísznövények intimmé tesznek és leszeparálják a szomszédoktól.
A  ház központi része egy Balatonra néző, nagy erkélyes, óriási hangulatos, amerikai konyhás nappalival rendelkező 4 hálószobás luxus lakás. 
Külön bejárattal, a központi lakóegységtől teljesen elkülönülten 5 darab apartman került kialakításra. Ezek saját vizes blokkal, konyhával rendelkeznek és a teraszuk a vízre néz. Az 5 darab apartman összesen 17 főnek biztosít kényelmes szállást, lakhelyet egész évben teljes komforttal, így akár szálláshelyként, akár bérleményként is kiválóan funkcionál és remekül jövedelmez.
 Az eredeti épület a múlt században készült, melyet a falakig bontottak és modern, magas műszaki színvonalon újítottak fel, beleértve a külső szigetelést, nyílászárók, hűtés-fűtés rendszert, melynek köszönhetően a ház rezsije minimális. Fűtés: Vaillant kazán padló- és radiátoros fűtéssel, melegvíz előállítás napkollektor rásegítéssel történik. 
Az ingatlan rengeteg extrával rendelkezik: 
finn szauna, hangulatos boros pince, kaputelefon, távvezérlésű kapu, medence előkészítés
Kiváló befektetés cégeknek, remek otthon családoknak és még számtalan lehetőség Balatonalmádi, panorámás, vízközeli villanegyedében!
További információkért és a megtekintés ügyében hívja a Lakáskulcs Ingatlan Irodáta +3630 6360 160 telefonszámon!


Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6197031


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6197031

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi kastély 11 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 5 félszoba). A kastélyról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 380 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 200 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla. A kastély ára 389 millió Ft, négyzetméter ára 1 023 684 Ft. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6197031. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.