star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi

  • 183 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 727 m²

    telek

Vételár:

229,9 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi 1. kép

Eladó ház Balatonalmádi

  • 183 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 727 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi

  • 183m²


Ár:

229 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Költözhető
Megegyezés szerint
Belmagasság
3m felett
Erkély, terasz mérete
45 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés, Hőszivattyú

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Balatonalmádiban Új építésű családi ház ELADÓ!

Irány Ár ! : 229.900.000HUF(249.900.000.-ft helyett )

Közel a Balatonhoz , de csendes nyugodt idilli övezetben:Balatonalmádi közkedvelt részén,saroktelken épült (fúrt kúttal is rendelkező )ingatlan.Az épület hasznos össz alapterülete 183 m2 ,a hozzá tartozó telek nagysága 727 m2 .A modern stílusban épült ház hűtés - fűtése : hőszivattyús rendszerrel ,padlófűtéssel ,klímával és kandallóval is rendelkezik !.Földszintjén kialakításra került egy egyállásos fűthető garázs ( Padlófűtés) melyből a lakótérbe jutunk.  Belépve tágas Nappali -étkező s Konyha  tárul elénk ,vendég wc vel,s a földszinten Hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha-/gardrób található .Tágas közlekedő minden helyiségbe könnyeden visz .A földszinti nappali és az étkező oldalán  is kialakításra került egy egy terasz ahova a kert kapcsolatnak köszönhetően öröm a kitekintés,hát még a bentlakónak az otthonlét .A tervezés átgondoltsága az emeleten is észlelhető , ahova üvegkorlátos kétkarú pihenős lépcső vezet fel .A felső szint, ’U’ alakú üvegkorlátos , közel 45 m2 nagyságú erkélye a tágas nappaliból és a szobákból is elérhető!

Az épület fűtéséről és melegvíz ellátásáról hőszivattyú gondoskodik H tarifa kiépítéssel !A nappaliban kandalló és klíma ,padlófűtés /az egész házban/beszerelésre került.Gépészete, a burkolatok, valamint a szaniterek is magas színvonalat képviselnek. Modern,külső nyílászárói  elektromos aluredőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek!

(három rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók ! )/ Ez csak egy kis részlet a teljes műszaki leírásból !!/

 

FÖLDSZINT :-egyállásos garázs előszobán keresztül közvetlen kapcsolattal a lakóhelyiséggel ,-vendég WC bejárathoz közel , kézmosóval,-nappali , étkező s a konyha egy légtérben található ,teraszkapcsolattal ~45m2kilátás felé tájolt , részben fedezett terasz ,- mosókonyha ~8,00 m2 ,- hálószoba saját fürdőszobával ~12+6m2 ,EMELET :-tágas nappali dolgozósarokkal , ~24 m2 ,- 2 db szoba ~2 × 12 m2 ,-  fürdőszoba ~ 6 m2 ,- gardrób helyiség ~ 5 m2 ,-közlekedő ,-körbefutó kilátásra tájolt erkély.

A 15 cm vastagságú szigeteléssel ellátott HÁZ emeltszintű szerkezetkész ( a fotókon) ,/ VAGY kulcsrakész állapotban várja kedves Gazdáját Igény szerint !Kérdés és megtekintés esetén kérem hívja a megadott telefonszámot .Az ingatlanról szívesen küldök fotókat !!Köszönettel!


Elhelyezkedés

8220, Balatonalmádi, Pinkóci út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6659597


Pirkáné Zseli Gyöngyi

Pirkáné Zseli Gyöngyi

Hirdető további ingatlanjai
Pirkáné Zseli Gyöngyi

Pirkáné Zseli Gyöngyi

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6659597

Pirkáné Zseli Gyöngyi

Pirkáné Zseli Gyöngyi

Hirdető további ingatlanjai
Pirkáné Zseli Gyöngyi

Pirkáné Zseli Gyöngyi

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi (Pinkóci út ) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 183 m², míg a hozzá tartozó teleké 727 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 229,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 256 284 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Pirkáné Zseli Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659597. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.