star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 030 m²

    telek

Vételár:

72,9 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 030 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 140m²


Ár:

72 900 000 Ft

Építés éve
1976
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Balatonboglár kertvárosi részén, csendes, nyugodt helyen egy 140 m2-es összterületű családi házat, a hozzá tartozó 1030 m2-es telekkel.

 

A nagyméretű telek lehetőséget kínál az ingatlan a bővítésére, vagy nagyszabású kerti programokra. Ideális lehet mindenkinek, aki nagy élettérre vágyik a Balaton közelségében. 

 

Az ingatlan felosztása a következő:

egy közeledő, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC, három hálószoba az egyik gardrób szobával valamint egy tágas és fényes nappali. A ház részét képezi továbá egy külön bejáratos konyha étkezővel, egy egyállásos garázs valamint egy külön apartman rész is, ahol két hálószoba, egy konyha étkezővel illetve egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel került kialakításra.

 

Közműveket tekintve minden rendelkezésre áll, ami a településen elérhető. Víz, villany, gáz, internet, telefon, csatorna bevezetve. Fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak és egy fa tüzelésű kandalló is rendelkezésre áll.

 

Balatontól való távolsága 700 méter. Pékség, élelmiszerbolt, trafik, benzinkút, étterem, újságos és orvosi rendelő szintén sétatávolságon belül van. A környezet ezzel együtt csendes és átmenő forgalomtól mentes.

 

Ajánlom több generációs vagy nagy családosoknak, de befektetésnek is jó választás lehet, hiszen a környéken nem csak a  nyári, de még a téli kiadás is haszonnal kecsegtet. Az ingatlan igény szerint modernizálható, de akár azonnal is használható. Döntse el saját maga.

Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hatalamas potenciállal rendelkezik az ingatlan! Bizonyosodjon meg maga is róla, legyen most Ön az első!

 

További részletes információért kérem keressen elérhetőségeim valamelyikén.

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276. 

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Nappali
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Közlekedő
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574887


+36 70

Ingatlannet kód: NET6574887


Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 030 m². További jellemzői: az építés éve 1976, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 72,9 millió Ft, négyzetméter ára 520 714 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.