star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonboglár

  • 340 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 1 191 m²

    telek

Vételár:

129,99 millió Ft

Eladó ház Balatonboglár

  • 340 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 1 191 m² telek

  • Eladó ház Balatonboglár

  • 340m²


Ár:

129 990 000 Ft

Építés éve
1984
Szintek
2
Szobák száma
11
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)

Az ingatlanról:

Befektetők figyelem!

 

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonbogláron egy telken, két különálló, egymás mellett fekvő családi házat.

 

A főépület összterülete két szinten 240 m2, míg a melléképület, földszintes,100 m2-es alapterületű.

 

A fő épület beosztása a következő:

a földszinten két külön bejáratú lakrész, ami felújításra vár, mindkettő egyenkét 70 m2. A szintén külön bejáratos emeleti részt jeleneg is lakják, ahol egy hosszú közlekedő, 2 db fürdőszoba WC-vel, az egyik kádas a másik zuhanyzós, 3 db hálószoba, egy nappali és egy konyha étkezővel lett kialakítva.

 

A melléképületben egy egyállásos garázs, egy raktár rész, illetve egy külön lakrész van. Itt egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba WC-vel valamint egy hálószoba található.

A telek méretéből adódódan lehetőség nyílik a megosztásra is, így akár külön-külön is használható, értékesíthető az ingatlan. Valamint olyan befektetők részére kiváló választás lehet, akik társasházakban gondolkoznak. A fő épület mérete és elhelyezkedése erre a célra tökéletesen megfelelhet.

 

Közművek közül minden bekötésre került, tehát a víz,a villany, a csatorna és a gáz is. Fűtésről gáz cirkó kazán és egy vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik.

 

Nagy potenciállal rendeklező épület, jó elhelyezkedéssel, remek adottságokkal! Ne hagyják ki ezt a lehetőséget. Jöjjön és nézzük meg együtt!

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Vegyes.


Elhelyezkedés

Balatonboglár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6608610


+36 70

Ingatlannet kód: NET6608610


Az általad megtekintett eladó balatonboglári családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 191 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 129,99 millió Ft, négyzetméter ára 382 324 Ft, ami a balatonboglári átlaghoz képest 43%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608610. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonboglár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.