star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonederics

  • 300 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

250 millió Ft

Eladó ház Balatonederics

  • 300 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Balatonederics

  • 300m²


Ár:

250 000 000 Ft

Építés éve
2018
Szobák száma
6
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy csodálatos lehetőséget Balatonedericsen!
Ez az ingatlan könnyedén átalakítható egy 8 apartmanos panziónak, vagy akár egy többgenerációs családi házként is kiválóan használható.

Az épület egy 1000 négyzetméteres telken található, melyből a ház nettó 300 négyzetmétert foglal el. Az épület állapota jó, de szüksége van némi felújításra, hogy kihasználja az ingatlanban rejlő potenciált.
Az ingatlan átalakítása relatíve kis költséggel és viszonylag rövid idő alatt elvégezhető, így nagyszerű lehetőség lehet a befektetők számára.
A Balaton népszerű célpont a nyári időszakban, és a panziók nagyon keresettek a turisták körében.
Ez a környék vonzza azokat az embereket, akik szeretnének elvonulni a város zajától, és élvezni a Balaton békéjét.

Az épületben jelenleg 8 szoba található, melyek mindegyike tágas, világos és jól szellőző.
Az átalakítás során további szobákat és fürdőszobákat lehet kialakítani.
Az ingatlan alsó szintjén található egy tágas nappali, mely lehetőséget nyújt a vendégek számára a kikapcsolódásra és a pihenésre, az udvar pedig alkalmas parkolóként funkcionálhat.
Az udvarban található kert alkalmas lehet egy kis terasz vagy kávézó létrehozására, ahol a vendégek élvezhetik a Balatonederics környékén található csodálatos természeti környezetet.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, közvetlenül a római katolikus templom mellett található, és a község központjában fekszik.
A közelben számos turisztikai látnivaló található, mint például a Balaton, a Badacsony-hegység, a Keszthelyi-hegység és a Tapolcai-tavasbarlang. Ezek a helyszínek sok turistát vonzanak minden évszakban, és nagy lehetőséget jelentenek az ingatlan tulajdonosának.

Az ingatlan eladási ára versenyképes, és számos lehetőséget kínál azoknak az embereknek, akik ki akarják használni a turisztikai iparban rejlő lehetőségeket.
Ha érdeklődik az ingatlan iránt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb, hogy ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
15m²
Szoba
16m²
Szoba
33m²
Szoba
33m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
15m²
Fürdőszoba
15m²
Előszoba
25m²
Szoba
26m²
Szoba
26m²

Elhelyezkedés

Balatonederics


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6494757


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6494757

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonedericsi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 250 millió Ft, négyzetméter ára 833 333 Ft, ami a balatonedericsi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bényei Zsolt referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6494757. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonederics ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.