star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonföldvár

  • 191 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

230 millió Ft

Eladó ház Balatonföldvár

  • 191 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Balatonföldvár

  • 191m²


Ár:

230 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Balatonföldváron, Magasparton családi ház eladó!
Balatonföldvárnak, a Balatonra legszebb kilátást nyújtó részén, a magasparti villanegyedben eladó egy közel 200 m2-es, minden igényt kielégítő, háromszintes, felújított, folyamatosan karbantartott családi ház, hozzá tartozó 1100 m2-es, gondozott és parkosított telekkel.
Az ingatlanon látszik a tudatos tervezés, melynek hatására a tágas terek, a helyiségek jól átgondolt elosztását élvezhetjük.
Az ingatlan többszöri korszerűsítése során minőségi anyagok és burkolatok kerültek beépítésre. Az ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt műanyag nyílászárók.
Az ingatlan helyiségei:
- A földszinten található egy előtér a közlekedővel, ehhez csatlakozik a lépcsőház, az amerikai konyha étkezővel, kamra, nappali, különálló wc, hálószoba a hozzá tartozó fürdőszobával.
Az emeleten a közlekedő kibővült részében található egy kis társalgó, a 4 különálló szobához tartozik egy tágas fürdőszoba és egy különálló wc. Az épület Balaton felőli oldalán két szobából is megközelíthető a a gyönyörű panorámát nyújtó nagy méretű erkély, melyről a fák lombjai között, a Balaton vize szikrázik.
Az alaksorban található a mosókonyha, itt kapott helyet a szauna és egy zuhanyzó, valamint a ház teljes gépészete.
A D-i tájolású fedett teraszt az udvaron gondosan megtervezett, parkosított, minden évszakban virágzó növények ölelik körbe.
A két autó beállásos, 40 m2 garázs külön épületben van. Kialakítása során a tulajdonosok gondoltak arra, hogy alkalmas legyen egyéb kerti és sport eszközök tárolására, valamint az udvarban található 24 m2-es, fűthető, fedett medence teljes gépészete is elférjen benne.
Az épület beton alapra, tégla falazattal épült, a tető cserép fedésű.
A fűtésről és a melegvíz ellátásról az alaksorban elhelyezett Veissmann gázkazán és melegvíz tároló gondoskodik.
Az épület biztonságáról a biztonsági szolgálathoz bekötött riasztórendszer, valamint a földszinti nyílászárókra felszerelt kovácsoltvas ajtók gondoskodnak.
Az ingatlan azonnal birtokba vehető!
Igény esetén külön megállapodás keretein belül, akár teljes berendezéssel.
Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Balatonföldvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6433136


+36 30

Ingatlannet kód: NET6433136

Az általad megtekintett eladó balatonföldvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 191 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 1 204 188 Ft, ami a balatonföldvári átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6433136. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.