star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatongyörök

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 410 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó ház Balatongyörök

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 410 m² telek

  • Eladó ház Balatongyörök

  • 150m²


Ár:

135 000 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Balatongyörökön eladásra kínálok egy balatoni panorámás, gyönyörű kerttel rendelkező belterületi ingatlant, mely nyugodt, csendes helyen található.
A telek 1410 m2, körbekerített, rajta két külön helyrajzi számon lévő épület van. Gyümölcsfákkal, örökzöldekkel beültetett, két bejárattal is rendelkezik. Víz, villany, csatorna bevezetve, gáz az utcában.
A régebbi ház egy 36 m2-es parasztház aminek a teteje kifogástalan állapotban van, nemrég lett újranádazva. Ebben egy konyha-étkező, tusolós fürdőszoba és hálószoba lett kialakítva.
A másik ház a 80-as években épült, 3 szintes, alapterülete 80 m2. A tető tegolával fedett, a nyílászárók műanyagból készültek, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.
A fűtés hűtő-fűtő klímával, valamint kandallóval lehetséges. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A külön bejáratos szuterén szinten egy hálószoba, kádas fürdőszoba, tároló, konyha, étkező, nappali van teraszkapcsolattal, továbbá egy 20 m2-es garázs.
A földszinten előszoba, tágas, világos amerikai konyhás étkező-nappali, télikert és egy nagy erkély kapott helyet ahol gyönyörködhetünk a csodálatos kilátásban úgy a Balatonra, az erdőre mint az arborétumszerű kertre. Ez a szint nyitott galériás, innen közelíthető meg az emelet egy szép falépcsőn keresztül. Itt 3 szoba - egyik erkéllyel - egy tusolós fürdőszoba külön toalettel áll rendelkezésre.
Közelben Afrika Múzeum, éttermek, buszmegálló. A helyi strand negyedórás sétával elérhető.
Keszthely 8 km-re, a hévízi világhírű gyógytó 12 km-re fekszik a településtől. Rengeteg program és kikapcsolódási lehetőség várja a környéken.
Az ingatlan kiváló befektetés úgy állandó otthonnak, nyaralónak, vagy szobakiadásra egyaránt.
Jó ár-érték-arányt képvisel ha figyelembe vesszük a mai lakásárakat.
Teljes berendezéssel eladó, az ár fix 340 ezer euró!
Ez a nyugalom szigete, erdei tiszta levegő, csend, madárcsicsergés várja leendő új tulajdonosát aki itt maximálisan kikapcsolódhat, pihenhet. Tekintse meg velem, várom hívását! A forint irányár tájékoztató jellegű, az eladó a vételárat euróban kéri!

A beltér:

Jó elosztás, tágas, világos helyiségek.
Külön bejáratos szintek.

A környékről:

Csodálatos környék, itt a Balaton, hegyek, erdők.
Közelben Keszthely, Hévíz.


Elhelyezkedés

Balatongyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6174609


+36 30

Ingatlannet kód: NET6174609

Az általad megtekintett eladó balatongyöröki családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 410 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a balatongyöröki átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6174609. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatongyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.