star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatongyörök

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 022 m²

    telek

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Balatongyörök

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 022 m² telek

  • Eladó ház Balatongyörök

  • 150m²


Ár:

159 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Balatongyörök panorámás, csendes, forgalomtól elzárt, strandhoz közeli részén kínálunk egy 2017-ben épült mediterrán stílusú, nettó 150nm-ű lakóházat, gyönyörűen parkosított, 1022nm-es telekkel, alacsony rezsivel.

Az ingatlan fő jellemzői:
- Aszfaltos, minimális forgalmú úton megközelíthető
- Balatoni panorámás telek és ház, kilátással a település felett húzódó csodaszép, ritkás, fenyvessel tarkított Keszthelyi-hegység csúcsára is
- Az udvar előkertből, oldal és hátsókertből áll, rendezett, parkosított, körbekerített
- Összközműves ingatlan saját 30m mély fúrt kúttal
- 2.5kW-os napelemrendszer segíti csökkenteni a villanyszámlát 13 panellel
- 2 féle fűtési rendszer: gázcirkó és vízteres kandalló keringeti a meleg vizet, melynek hője a padlóban, illetve a radiátorokban kerül leadásra
- A nappaliban inverteres klíma került beszerelésre
- A melegvizet 2 villanybojler adja
- A ház födéme szigetelt, mediterrán betoncseréppel héjazott
- A ház 38-as porotherm téglából épült, szigetelt
- Az első lakószint alatt található az ablakos, gépészetnek is helyt adó pince.
- A földszinti részen található egy üvegezett terasz, az előtérből nyílik a wc-kézmosó, a hálószoba, a gardrób, a zuhanyzós fürdőszoba, valamint a konyha-étkező-nappali
- Az emeletre kényelmes lépcsőn jutuk fel, itt található egy panorámás, tágas szoba, teakonyha, zuhanyzós fürdőszoba és egy kisebb szoba, valamint egy nagy, fedett terasz teljes kilátással a Balaton Keszthelyi-öblére
- Fedett és nyitott autóbeállási lehetőség is adott.
- A nyílászárók műanyagok, hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak
- Minden helyiség ablakos, világos.
- Az étkező-nappalit és az emeleti teraszt a déli nap éri, míg a szobákat és az üvegezett terasz a délutáni.
- 2 generációnak is kiváló
- A kertben 13 féle pálma található, ezek mellett pedig termő gyümölcsfák és bokrok (alma, körte, őszibarack, nektarin, indián banán-pawpaw, szőlő, málna, fekete szeder)
- A strand gyalogosan elérhető

„Sohasem felejtem azt a pillanatot, amikor én ezt a tündérországot először megláttam.” Szólnak Eötvös Károly – író, a település szülöttének szavai.

Balatongyörök egy község Zala vármegyében, a Keszthelyi járásban, a Balaton északi partján, a 71-es főút mellett. A település két vasúti megállóhellyel rendelkezik, valamint sűrű autóbuszjárat köti össze Keszthellyel és Tapolcával. Nyári időszakban rendszeres hajójárat indul Keszthelyre, valamint Balatonmáriafürdő, Szigliget és Badacsony érintésével Fonyódra.
Balatongyörök legismertebb pontjai a Szépkilátó és a györöki strand. A balatongyöröki strand vize kiváló minőségű és kristálytiszta, minden évben a legjobbaknak járó kékhullám zászló kitüntetéssel díjazott.

Ha felkeltettem érdeklődését, ezzel a korszerűen megépített, nyaralónak vagy állandó lakhatásra is ideális ingatlannal, várom megtisztelő hívását.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
10.35m²
Fürdőszoba
4.25m²
Konyha
7.12m²
Szoba
8.3m²
Szoba
16m²
Gardrób
3.6m²
Fürdőszoba
9m²
Szoba
13.44m²
Nappali
19m²
Kamra
5.4m²
Konyha
13.4m²
Előszoba
4.5m²
Terasz
35m²
Pince
30m²

Elhelyezkedés

Balatongyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6485365


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6485365

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatongyöröki családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 022 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 159 millió Ft, négyzetméter ára 1 060 000 Ft, ami a balatongyöröki átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6485365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatongyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.