star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatongyörök

Vételár:

159 millió Ft

Eladó ház Balatongyörök


  • Eladó ház Balatongyörök


Ár:

159 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Balatongyörök csendes kis utcájában, közel a madárcsicsergős erdőhöz 3x80 m2-es lakóház eladó. Gyönyörű kilátás nyílik a közeli erdőre, kilátóra, szőlőhegy-oldalra, és a Balatonra.
A pinceszint felett 2 x 80m2-es lakótér található, tágas nappalival, napfényes szobákkal. A ház szigetelt, teljesen felújított minőségi alapanyagokkal, egyedi fa nyílászárókkal. Fűtése: cirkó-gáz, valamint vegyes tüzelésű kazán.

Klimatizált, elektromos kapuval és riasztórendszerrel rendelkezik.

Azonnal költözhető akár több generációs családok részére is ajánlott.

Az ingatlanhoz 600 m2 gyönyörű kert tartozik, nagy terasszal. A kert fele frissen térkövezett, kitűnő parkolási lehetőséggel.

Magánszemély tulajdonában áll, tehermentes.

Irányár: 159.000.000 Ft

Ha egy csendes, nyugodt környezetben keres lakóházat magának Balatongyörök szívében, keressen bizalommal.

(Az adatok kizárólag megbízóink által rendelkezésünkre bocsátott információkon alapulnak. Az adatok teljességéért, helyességéért és aktualitásáért nem vállalunk felelősséget. Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát fenntartjuk)


Elhelyezkedés

Balatongyörök


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572473


+36 30

Ingatlannet kód: NET6572473

A családi házról 7 db kép tekinthető meg. A családi ház ára 159 millió Ft. Az ingatlant Sas-Szücs Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572473. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatongyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.