star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 511 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 511 m² telek

  • Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 58m²


Ár:

67 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
egyéb
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Balatonkeresztúron, csendes, nyugodt, forgalommentes zsákutcában, a Mária-hullámtelepi szabadstrandhoz közel eladó egy önálló, 2020-ban épült újszerű, 58 m2-es családi ház, hozzá tartozó körbekerített 511 m2-es telekkel.
Az ingatlan korszerű technológiával, beton alappal, ytong téglából épült, 15 cm külső hőszigeteléssel, és 15 cm-es kőzetgyapotos födém szigeteléssel, cserép fedéssel, szúnyoghálóval, és redőnnyel felszerelt 3 rétegű műanyag nyílászárókkal.
Az ingatlan 58 m2-es lakótérrel rendelkezik, tartozik hozzá egy 19 m2-es fedett terasz.
A lakórész térelosztása a méreteinek megfelelő: található benne egy amerikai konyhás nappali, 2 különálló hálószoba, és egy fürdőszoba wc-vel.
A téli hidegben, illetve a nyári melegben a megfelelő klíma biztosítását szolgálja a lakásban felszerelt 3 db invererteres hűtő-fűtő klíma.
A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
A közművek közül a víz, villany, csatorna bekötve, a gáz az utcában, opcionálisan bevezethető.
Az udvar rendezett, teljesen körbekerített, az autóbejáró elektromos kapuval felszerelt.
Az udvarban található egy önálló 15 m2- es könnyűszerkezetes garázs, valamint egy szintén 15 m2-es tárolásra alkalmas, fedett teraszos kis faház.
Az ingatlan kifejezetten alkalmas állandó lakhatásra, illetve nyári nyaralónak is megfelelő.
A ház a Hullámtelepi vasútállomástól 10 perc sétára, a hullámtelepi strandtól 12-15 perc kényelmes sétára található.
Balatonkeresztúr központja 5 km-re, Balatonfenyves központja, a szabadstrand 3 km-re található.
Van a közelben több bevásárlási lehetőség, vendéglátó egység, kisebb szabad strandok, a településen orvosi rendelő, óvoda, iskola.
Közeli városok Fonyód és Marcali kb.15 km távolságra találhatóak. Marcaliban van a legközelebbi kórházi ellátás is.
Az ingatlan-nyilvántartás szerint családi házként van nyilvántartva az ingatlan, így a családtámogatási feltételeknek( CSOK, CSOK+) megfelel.

Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!


Elhelyezkedés

Balatonkeresztúr, Kötél utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586235


+36 30

Ingatlannet kód: NET6586235

Az általad megtekintett eladó balatonkeresztúri (Kötél utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m², míg a hozzá tartozó teleké 511 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 1 155 172 Ft, ami a balatonkeresztúri átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Kárpáti Csaba hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586235. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.