star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 198 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 939 m²

    telek

Vételár:

165 millió Ft

Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 198 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 939 m² telek

  • Eladó ház Balatonkeresztúr

  • 198m²


Ár:

165 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
1
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Balatonkeresztúr egyik legszebb utcájában, a Balaton parttól 1600 méter távolságra 939 nm-es telken 2017-ben újonnan épült családi ház eladó.
A település az M7 autópálya lehajtótól 4-5 km távolságra helyezkedik el, részben családi házas, részben nyaraló ingatlanokkal. Infrastruktúrális szempontból jól ellátott ( bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, sportolási lehetőség, kisgyermekes családok számára óvoda iskola) megtalálható.
A ház minőségi építőanyagok felhasználásával épült, a mai kor igényei szerinti lakhatási szokásoknak megfelelő belső elrendezéssel (nézd alaprajz). Alapja beton, falazata tégla, fedése mediterrán stílusú cserép.
Az épületbe egy szélvédett előtérből jutunk be, ahonnan megközelíthető a garázs, továbbá egy vendég Wc zuhanyzóval. Tovább haladva egy tágas nappali-konyha-étkező tárul elénk. Ehhez kapcsolódik a fedett, térkövezett 50 nm-es terasz, ahonnan kijutunk a kertbe. A hálószobák a nappalitól távolabb helyezkednek el, biztosítva a pihenni vágyó családtagok pihenését. A hálószobák közelében helyezkedik el a kádas fürdőszoba wc-vel.
Az épület hátsó részében van még egy dolgozó és egy hálószoba gardrob helyiséggel.
A meleget gáz-cirko kazán biztosítja radiátorok csatlakoztatásával, valamint fa tüzelésű kazán is elhelyezésre került a garázsban és erről is működtethető a fűtés. A nyári meleg enyhítésére a nappaliban elhelyezett klíma szolgál.
2020-ban a háztető déli oldalára napelem rendszert szereltek fel, mely megtermeli az egész ház áramszükségletét, sőt a túltermelt árammennyiséget az áramszolgáltató megvásárolta.
A telek körbekerített, szépen gondozott, pázsittal, dísznövényekkel beültetett. Gyermekeknek épített homokozó, babaház játszóhelyek.
Amennyiben egy újszerű, minden igényt kielégítő családi házat szeretne családjának a Balaton part közelében kérem hívjon.
Tóth Lászlóné
06 308930173


Elhelyezkedés

Balatonkeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6604030


+36 30

Ingatlannet kód: NET6604030

Az általad megtekintett eladó balatonkeresztúri családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 198 m², míg a hozzá tartozó teleké 939 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 165 millió Ft, négyzetméter ára 833 333 Ft, ami a balatonkeresztúri átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Kanizsaingatlan2017 hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.