star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszabadi

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 390 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó ház Balatonszabadi

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 390 m² telek

  • Eladó ház Balatonszabadi

  • 90m²


Ár:

54 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínál BALATONSZABADI csendes utcájában egy CSALÁDI HÁZAT!
Balatonszabadi egy csendes és nyugalmas részén elhelyezkedő, Balatontól 8 km-re lévő jó elrendezésű téglából épült ingatlan.
A ház 90 m2 es lakóterületű. A tágas folyosóról nyílik két nagy, ill. egy kisebb szoba, fürdőszoba, WC, ebédlő. Az ebédlőből jutunk a konyhafülkébe. Innen egy fedett terasz következik, ahonnan áttérhetünk egy plusz kis lakásnak kialakított épületbe, amelyet kiadásra is ki lehet alakítani. A padlóburkolat a szobákban laminált, a konyha-étkezöben, ill. a fürdőszobában járólapos. Az ablakok műanyagra lettek cserélve, a fűtés vegyes kazánnal működik. A kéményeknek köszönhetően kandalló beállítása is lehetséges. Ezen túl, a gáz a telken belül helyezkedik el. A ház csatornázott, cseréptetős, a 2390 m2-es telek udvarrésze teljesen körbekerített. A hátsó felén fiatal gyümölcsfák lettek telepítve. Duplagarázs szerelőaknával, fatároló helyiség és szaletli tartozik a házhoz. Az utca csendes, nyugodt.

A faluban megtalálható óvoda, iskola, boltok, orvosi rendelők, posta, étterem, dohánybolt, mezőgazdasági felszerelés, benzinkút stb.
Családoknak ez az ingatlan remek választás!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONSZABADI faluban álló CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon.
Ha szükséges, kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Konyha
6.25m²
Fürdőszoba
4.3m²
Wc
4.3m²
étkező
9.45m²
Szoba
19.72m²
Előszoba
26.68m²
Szoba
19.27m²

Elhelyezkedés

Balatonszabadi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621365


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621365

Az általad megtekintett eladó balatonszabadi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 390 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 610 000 Ft, ami a balatonszabadi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621365. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszabadi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.