star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszabadi

  • 287 m²

    alapterület
  • 16

    szoba
  • 1 628 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Balatonszabadi

  • 287 m² alapterület
  • 16 szoba
  • 1 628 m² telek

  • Eladó ház Balatonszabadi

  • 287m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
16
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja ezt a többgenerációs családi házat BALATONSZABADIBAN!
1628 nm- es telken egy kétgenerációs lakóház, és egy szintén két család lakhatására szolgáló apartmanház helyezkedik el.
Egy duplagarázs és egy nagyobb fedett kocsibeálló is található az udvaron, illetve egy medence, melyet felújítás után újra lehet kikapcsolódásra használni.
A családi ház, mely 1980-as években épült, két szintes. Az alsó szint 103 nm, a nappaliból vezet fel egy lépcső a teljes értékű felső lakótérbe, mely 75 nm. Az apartmanház 1990-ben épült, egy közös tetőterasszal összeépítették a családi házzal. A földszinti lakás 59 nm, a felső 50 nm. A családi házban gáz cirkó illetve vegyes tüzelésű kazánnal megoldható a fűtés. Földszinten a padlóburkolat járólap, a két hálószobában padlószőnyeg. A nyílászárók hőszigetelt fából vannak, redőnyösek. Egy zárt udvarból van a bejárat, de a nappaliból egy hangulatos teraszra is ki lehet jutni.
A bejárat egy télikertbe vezet. Innen nyílik a tágas konyha és a külön ebédlő helyiség. Ebből jutunk el a fürdőhelyesetekbe, a hálószobákba és egy boltíves átjárón keresztül a nappaliba. A nappaliban lehetőség van egy külön kandalló kialakítására. Itt egy hűtő fűtő klíma is található. A berendezéshez tartozik egy beépített bár a sarokban. A tágas, világos nappaliban egy impozáns lépcső vezet az emeleti lakásba.
Az emeleten található 3 szoba és egy amerikai konyhás nappali. A szobák padlószőnyeggel vannak burkolva és különleges építészeti elemekkel vannak díszítve a sarkok. A fürdőszobában egy nagy kád, mosdókagyló, törölközőszárító és ablak is található. Ebből a lakrészből egy erkélyajtón keresztül kijutni a tetőteraszra, ahol egy épített kemence is van. Elegendő hely van itt egy család vagy baráti társaság összejövetelének megrendezésére.
Az apartmanház alsó és felső szintje teljesen külön bejáratú.
Az alsó szintre a belső udvarról az amerikai konyhás nappaliba jutunk. Innen nyílik körben minden további helyiség, fürdőszoba, konyha, és a három szoba. A padlóburkolat a szobákban laminált padló, a többi helyiség járólapozott. Minden helyiség rendelkezik redőnyös ablakkal. A fűtés gáz cirkós radiátorral működik, és ráköthető a vegyes tüzelésű kazánra. Az apartmanház épülete külön villanyórával rendelkezik A felső szinten három hálószoba, vendég WC, tusolós fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali található.
A telek hátsó része konyhakertként vagy pihenőkertként hasznosítható. Az épületek riasztóval és mozgásérzékelővel ellátottak.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált BALATONSZABADII TÖBBGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Szoba
8.8m²
Közlekedő
2.7m²
Szoba
13.6m²
Szoba
11.22m²
Fürdőszoba
3.42m²
Szoba
15.6m²
Szoba
15.21m²
Szoba
14m²
Wc
2.24m²
Fürdőszoba
4.16m²
Amerikai konyha
19.8m²
Közlekedő
2.72m²
Szoba
11.52m²
Szoba
9.1m²
Szoba
14m²
Konyha
9.28m²
Szoba
8.1m²
étkező
17.68m²
Szoba
19.8m²
Wc
1.53m²
Amerikai konyha
25.6m²
Szoba
9.8m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
8.8m²
Fürdőszoba
7.48m²
Amerikai konyha
15.68m²
Fürdőszoba
4.18m²
Konyha
5.4m²

Elhelyezkedés

Balatonszabadi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6650120


+36 70

Ingatlannet kód: NET6650120

Az általad megtekintett eladó balatonszabadi családi ház 16 szobával rendelkezik (ebből 16 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 40 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 287 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 628 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 344 948 Ft, ami a balatonszabadi átlaghoz képest 55%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650120. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszabadi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.