star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszárszó

  • 365 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

357 millió Ft

Eladó ház Balatonszárszó

  • 365 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Balatonszárszó

  • 365m²


Ár:

357 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szintek
2
Szobák száma
10
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó egy csodálatos családi ház, mely apartmanként is funkcionál. Az ingatlan 297 négyzetméteres, továbbá 137 négyzetméternyi összterasszal büszkélkedhet. Modern kialakítású, minden komforttal felszerelt.
Az épület padlófűtéses, melyet kondenzációs gázkazán működtet, két darab 120 literes puffertartállyal, biztosítva a kényelmes és energiatakarékos fűtést és melegvízellátást. A kiváló hőszigetelés (15 cm EPS szigetelés) révén az energiahatékonyság maximális szinten biztosított.
A házban összesen 6 önálló apartman található, mindegyik fürdőszobával és gépesített konyhával rendelkezik, biztosítva az önálló életvitelt és privát szférát. A lakók további kényeztetését szolgálja a közös wellness részleg, ahol szauna, jakuzzi és billiárd is rendelkezésre áll.
A hátsó udvarban egy 7x3,5 méteres, 1,2 méter mély, fedett hőszivattyús medence található, mely tökéletes kikapcsolódást nyújt a lakóknak. A medencében elhelyezkedik egy 7 négyzetméteres, 0,4 mély gyerekpancsolós rész is.
Az ingatlant modern műanyag nyílászárók díszítik, melyek 3 rétegű szigetelt üvegezéssel rendelkeznek, biztosítva a kiváló hő- és hangszigetelést. Az elegáns antracit-fehér színkombináció és az alumínium redőnyök tovább fokozzák az épület esztétikai vonzerejét és funkcionalitását.
A biztonság és kényelem érdekében az ingatlanhoz tartozik két motoros garázskapu, amelyek könnyű és kényelmes hozzáférést biztosítanak a járművek számára. A hatalmas térkövezett előtér és udvari beálló kényelmes parkolási lehetőséget nyújt, és elegánsan illeszkedik az ingatlan összképéhez.
Az ingatlan biztonságát négy kamera felügyeli, amelyek segítenek megőrizni a lakók nyugalmát és a vagyonbiztonságot. A kártyás és kódos beléptető kapu, valamint a motoros nagykapu kiválóan szolgálják a kényelmet, lehetővé téve a lakók számára a könnyű és biztonságos be- és kilépést.
Ezen funkciók további értéket és exkluzivitást adnak az ingatlannak, ami még vonzóbbá teszi azt potenciális vevők számára.
Ez az ingatlan minden igényt kielégít, és ideális választás azoknak, akik luxusban és kényelemben szeretnék élvezni az életüket. Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot, és nézze meg ezt az exkluzív lehetőséget személyesen!
+36 70 418 2568 / dominik.todor@lidohome.hu
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonszárszó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635621


+36 70

Ingatlannet kód: NET6635621

Az általad megtekintett eladó balatonszárszói családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 365 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 357 millió Ft, négyzetméter ára 978 082 Ft, ami a balatonszárszói átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Tódor Dominik referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635621. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszárszó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.