star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszőlős

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 858 m²

    telek

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó ház Balatonszőlős

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 858 m² telek

  • Eladó ház Balatonszőlős

  • 120m²


Ár:

129 900 000 Ft

Építés éve
1886
Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)

Az ingatlanról:

BALATONSZŐLŐSŐN, ÁLMAINK MÉZESKALÁCS HÁZIKÓJA ELADÓ!
Idillikus hangulatot árasztó Balaton-felvidéki ingatlan , ápolt kerttel, levendula illattal.
Ide megérkezünk,haza érkezünk.
Egyidejűleg érezzük a provance-i hangulatot, a skandináv letisztult nyugalmát és a jó minőségben megőrzött vagy felújitott antik bútorok kényelmét, harmóniáját a 21századi igényekre alakitva, egy stilusos Balaton-felvidéki korhű házban.
A csodálatos kert levenduláktól és hortenziáktól pompázik, a hátsó kert részben gyümölcsfákkal. A nyári időszakban a kültéri kemence, a kiülővel a baráti összejövetelek helyszine, valamint a fedett terasz hűs árnyéka is a lakótér kiegészitője.
A nádtetős , romantikus lakóingatlan 1886-ben épült része külön bejárattal rendelkezik./teljes körű felújitáson esett át az elmúlt években. Falazata kő, hozzáértő mesterek munkája, 60cm vastagságú.
A nádtető,- elektromos és viz vezetékek, burkolatok cseréje, fürdőszoba korszerűsitése, állagmegóvási munkálatok, nyilászárók cseréje , a korhű megjelenést biztositva,  egyedi gyártással,2 rétegű üveggel.Az épület  elektromos fűtéssel rendelkezik,/ norvég panel a fürdőszobában törölköző száritóval/  távirányitás applikációval megoldott.A cserépkályha hasznos kiegészitője a fűtésrendszernek.
A lakórész helységei: stilusos étkező, -konyha,/működő kemencével/ nappali, /tiszta szoba/ cserépkályhával és norvég panel fűtéssel, hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba.
A lakórész kiegészitője egy külön bejárattal rendelkező boltives helység, amelyben a szaunát találjuk , a jó közérzet és az egészség megőrzésére.
Az ingatlan modern része a 90-es években épült, fedett terasszal, amely a nyári időszakban a nappali szerepét tölti be , árnyas , hűvös, védett. A lakórész: hangulatos konyha , étkező, nappali helység és fürdőszoba a földszinten, az emeleten pedig hálószoba található.Fűtése:inverteres klimával és norvég panellel.
Ez a bájos ház kiválóan alkalmas kétgenerációs otthon ,nyaralókénti hasznositásra,  vagy vállalkozásként is ,  szállás kiadásra is kiválóan alkalmas, jó eredményeket produkál.
A megtekintés egyeztetésére és további kérdésével kérjük forduljon a balatonfüredi Lakáskulcs ingatlan és Hitel Iroda munkatársához, a +36 30 4506590-es telefonszámon.
 


Elhelyezkedés

Balatonszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6191782


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6191782

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonszőlősi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 858 m². További jellemzői: az építés éve 1886. A családi ház ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 082 500 Ft, ami a balatonszőlősi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6191782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.