star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonszőlős

  • 190 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 719 m²

    telek

Vételár:

170 millió Ft

Eladó ház Balatonszőlős

  • 190 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 719 m² telek

  • Eladó ház Balatonszőlős

  • 190m²


Ár:

170 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Balatonszőlősön, stilusos, balaton-felvidéki vintage hangulatú lakóház eladó!
Ajánlanám ezt a gyönyörű ingatlant azon kedves ügyfeleinknek, akik egy igényes, szép kialakitású lakó ingatlant keresnek, a város zajától távolabb, a Balaton-felvidék egyik legszebb településén. Mégis közel, ha a városi élet előnyeiről sem szeretnének lemondani.(Balatonfüred 3km távolságra)
Az épület 3 külön bejáratú lakórésszel rendelkezik, igy még több generációs, együtt, de mégis külön koncepciója is érvényesül. Valamint kiválóan alkalmas lehet a turisztikai szállás hasznositásra is, mivel a földszinti lakások egy külön utca kapcsolattal rendelkeznek.
 
Az ingatlan nyugatra néző, szép benapozottságú telek részén,gyönyörű , tájba illő kert kapcsolat biztositja a tágas tér hatást,ez hozzá vásárolható az ingatlanhoz, külön helyrajzi számon szerepel , 3 autó részére fedett autó beálló,  ide még igény esetén további épület épithető, vagy tovább bővithető az ingatlan, mivel  belterületi telkek ( 600-800 nm nagyságúak, 25Mft/ telek áron ) hozzá vásárolhatóak.
Az épület átalakitása igényes mesterek munkájának az eredménye, prémium minőségben amint ez a képeken is látható, minden részletre ügyeltek.Minőségi anyaghasználat, a ház stilusához és vidéki hangulatához illő burkolatok, nyilászárók. Az épület szigetelése és tájolása biztositja az  alacsony rezsi költséget.
Garázs és 3 autó részére  autóbeálló,a fedett  kiülő megjelenésében illik a ház hangulatához, a nyári baráti , családi összejövetelek helyszine lehet.
Amennyiben felektette érdeklődését ez a gyönyörű, luxus ingatlan, kérjük forduljon a balatonfüredi Lakáskulcs Ingatlan Iroda munkatársához a +36 304506590-es telefonszámon.


Elhelyezkedés

Balatonszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6487351


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6487351

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonszőlősi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 719 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 170 millió Ft, négyzetméter ára 894 737 Ft, ami a balatonszőlősi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6487351. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.