star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balinka

  • 206 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 588 m²

    telek

Vételár:

34 millió Ft

Eladó ház Balinka

  • 206 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 588 m² telek

  • Eladó ház Balinka

  • 206m²


Ár:

34 000 000 Ft

Építés éve
1958
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség!
Balinka nyugati részén, a főút mentén eladó egy 4 épületből álló lakóház csoport, aminek az össz hasznos alapterülete 205,8nm és ami 1588nm-es telken fekszik.A négy épületből, kettő utcafronton helyezkedik el, a másik kettő az előzők folytatásában, egy intim, zárt udvart körülölelve. Mindegyik épület önálló, nem csatlakozik a mellette levőhöz. Három közülük komfortos, rendelkezik 1-2 szobával, nappali-konyhás étkezővel, fürdőszoba WC-vel és kamrával. A negyedik épületben jelenleg műhely, kamra és tároló helyiségek vannak, de könnyen átalakítható lakóházzá. Három épület vegyes falazatú hagyományos tornácos parasztház stílusú, a negyedik újabb építésű, tégla falazattal és cserép tetővel, korszerű műanyag nyilaszáróval. A parasztház stílusúak közül egynek palatetője, kettőnek cserépfedése van. Mindegyik épület felújítást, korszerűsítést igényel.A villany, víz, csatorna be van vezetve, a gázcsonk a telek szélén van. A telek egy enyhe domboldalra kúszik fel árnyas fák határolják nagyon kellemes környezetet biztosítva.
A házak és a környezetük, alkalmas lehet falusi vendéglátás kialakítására, vagy kézműves csoportos foglalkozások indításához, és a résztvevők szállásolására, esetleg többgenerációs nagycsaládok együttélésére..
A vevők fantáziára bízzuk, hogy milyen lehetőséget látnak benne. Meg kell nézni, érdemes, akár hétvégén is.
Balinka kedves, csendes, fejlett infrastruktúrával rendelkező község. Bodajktól 5kmre, Székesfehérvártól 25kmre.
A házcsoport a nagyon sokak által kedvelt kirándulóhelytől, a Gaja szurdok bejáratától 2km-re fekszik. A környéken kevés a vendégház, főleg olyan ahol ilyen kellemes környezet van.
Irodánkban díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Referencia szám: HZ088252-IN


Elhelyezkedés

Balinka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6567676


HASONLÓ INGATLANOK


38 600 000 Ft

Balinka, Petőfi Sándor utca

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 137m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6567676

Az általad megtekintett eladó balinkai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 206 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 588 m². További jellemzői: az építés éve 1958, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 34 millió Ft, négyzetméter ára 165 049 Ft, ami a balinkai átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diószegi Sándor referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567676. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balinka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.