star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baracs, Apátszállás

  • 206 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 282 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Baracs, Apátszállás

  • 206 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 282 m² telek

  • Eladó ház Baracs, Apátszállás

  • 206m²


Ár:

79 000 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Baracs Apátszállás elején ikerház mindkét fele eladó.
Baracs Apátszállás a 6-os főút és az M6 felhajtó mellett található, Dunaújvárostól alig 5 perc távolságra.
A településen van iskola, ovi, boltok, orvosi rendelő.
A családi ház autóforgalomtól mentes kis utcában, mégis központi helyen található.
A telek 1282 m2, a két házrész hasznos alapterülete 206 m2. Mindkét ingatlan önálló közüzemi mérőórákkal felszerelt, külön bejáraton megközelíthető. A családi ház 2004-ben 38-as porotherm téglából épült, teljesen alápincézett, tetőtérbeépítéses ház. Tökéletes állapotú cseréptető van, fűtése padlófűtés gázkazánnal, alternatívaként kandallóval lehetséges. Villamosrendszere réz vezetékes 32A teljesítményű. Az ikerház mindkét részén szép burkolatokat találunk.
A nagyobb házrész belső elosztása kiváló, jelenleg az alsó szinten tágas konyha-nappali szép terasszal, nagyméretű fürdő, wc, míg a felső szinten három hálószoba és fürdő-wc található. A kisebb rész alsó szintjén tusolós fürdő-wc, konyha-nappali, a felső szinten pedig két háló és wc van.
A nagyobb házrészhez tartozik egy 60 m2-es gazdasági épület, ahol garázs, nyári konyha, tároló és boltíves pince került kialakításra. Ezen kívül a ház előtti parkoló több autónak is elég helyet nyújt, ha vendégek érkeznének.
Összeköltözőknek kiváló lehetőség, a családi ház minden része tökéletes, akár egy festés után költözhető.


Elhelyezkedés

Baracs, Apátszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6563026


+36 20

Ingatlannet kód: NET6563026

Az általad megtekintett eladó Baracs, apátszállási ikerház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 206 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 282 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 383 495 Ft. Az ingatlant ORINGA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563026. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baracs, Apátszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.