star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés, Belváros

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó ház Békés, Belváros

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Békés, Belváros

  • 120m²


Ár:

18 500 000 Ft

Építés éve
1921
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Békésen kertes ház eladó gyönyörű míves tornáccal és terasszal!
Megvételre kínálok Békés város központjához közel, egy 3 szobás. 120 m2, jó állapotú, vegyes falazatú kertes házat.
Az ingatlan 1921-ben épült, vegyes falazattal, mely kimondottan jó állapotú, nem dohos, nincs penészedés, statikailag is stabil, mutatós épület, amelyhez 650 m2, rendezett, szép és részben parkosított terület tartozik.
Az ingatlan per- és tehermentes, az adásvétel után azonnal birtokba vehető!
Jó szívvel ajánlom kis, vagy nagy családosok számára, ill. azoknak, akik egy szép, csendes, rendezett kertes házban szeretnének élni, de még is közel a város szívéhez!

A beltér:

A ház részei:
Konyha, kamra, kádas fürdőszoba, WC külön, kazánház, nappali, szoba, hálószoba, 2 nagy tároló, padlásfeljáró, nagy terasz és az épület belső vonalát körülvevő fedett míves tornác.
Fűtését gázcirkó biztosítja radiátorok hőleadásával, van még egy vegyes tüzelésű kazán is, mely a kémény minimális átalakításával használhatóvá válik.
A nagy ablakok cserélve lettek szép fa nyílászárókra, melyekben hő- és hangszigetelt üveg van. Az utcafronton az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.
A fürdőszoba, ill. a WC, ízlés szerint felújításra megérett, viszont jelenleg is működő képes, használatra kiválóan alkalmas. A meleg vizet gázbojler szolgáltatja.
A szobákat ún. hajópadló fedi, mely korának megfelelő minőségű. A többi helyiségben hidegburkolat, mozaikkő található.
A ház udvar felőli részén végig míves, faragott tornác húzódik, ill. terasz, ugyancsak míves, faragott díszítéssel.
A tornácról és teraszról belátható a teljes telek terület, melynek egy része parkosított, másik része pedig kert.
A kertben bőtermő gyümölcsfák vannak, mint pl. Mutsu almafa, Vilmoskörte, cseresznye, málna és Otelló szőlő található.
A parkosított részt fenyők, és gyönyörű virágok teszik színesebbé, otthonossá.

A környékről:

Mivel az ingatlan közel van a belvároshoz, kb. 500 m-re, ezért minden fontos közintézmény a rendelkezésre áll pár percen belül.
A megyeszékhelytől Békéscsabától,12 km-re található Békés városa. Autóval 16 perc, busszal 25 perc a beutazás, a buszjáratok sűrűn járnak, jó az infrastruktúrája.


Helyiségek

Kamra
20m²
Közlekedő
2m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
5m²
Kamra
1m²
Szoba
20m²
Szoba
14m²
Nappali
24m²
Konyha
18m²

Elhelyezkedés

Békés, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613423


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613423


Az általad megtekintett eladó Békés, belvárosi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: az építés éve 1921, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 154 167 Ft, ami a békési átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Ferenc hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613423. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.