star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés

  • 147 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 617 m²

    telek

Vételár:

41 millió Ft

Eladó ház Békés

  • 147 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 617 m² telek

  • Eladó ház Békés

  • 147m²


Ár:

41 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Békésen egy nyugati fekvésű jó elosztású, tágas, galériás kertes ház eladó.
A város egyik legszebb családi házakkal beépített részén 617 m2 telken 2 egész szobával és 2 fél szobával tágas teret ad egy nagy családnak is. A földszinten 82m2, az emeleten 65m2 alapterületű.
A tégla falazatú házban a fa nyílászárók, hőszigetelt ablakok tartják meg a vegyes kazán és a gázkazán melegét, ami egy puffertartályon keresztül a földszinten padlófűtéssel és az emeleten falfűtéssel is kiegészítve van megoldva.
Az előszobából egy kisebb szoba nyílik, majd a tágas nappali a galériával közel öt méteres magasságával növeli a teret. Az igényesen kiválasztott és kivitelezett burkolatok jellemzik az étkező és a konyha kapcsolatot is, ahonnan a kamra nyílik. Az összhatást a barátságosan megválasztott színek emelik. A földszinten zuhanyzó és külön wc található.
Az eredeti fából készült lépcsőn vesszük észre igazán mekkora is a nappali közös tere.
A galériából nyílik egy tágas gardrób, a fürdőszoba pezsgőfürdő káddal és wc-vel.
A nagyobb hálószobából jutunk ki a fenti erkélyre. A kisebb szoba első része játékra, munkára alkalmas és mellette található egy hálófülke. Minden fenti helységbe a tetőablakokon áramlik be a fény.
A konyhából jutunk ki a kertkapcsolatos 4m x 5,5m–es fából készült fedett teraszra, ami udvari sütögetés, kerti szórakozás helyszíne lehet.
A melléképület 40m2-es tároló, ahová kerékpár, fűnyíró, kerti szerszámok elhelyezhetők.
A házba 1 fázisú áram van bekötve. A ház teljes közművesítéssel rendelkezik.
A garázs 17,5m2-es, amiből nyílik a vegyes kazánház és a másik tárolóban kapott helyet a gázkazán puffertartállyal.
Békés város központja 10 perc sétára van, az élelmiszer és iparcikk üzletek, a piac is közel vannak ugyanúgy óvoda és iskola is.
Ideális azoknak, akik egy tágasabb családi otthont szeretnének és élvezni szeretnék a nagy kert szabadságát, és egy igazán szép utcában igényes szomszédokkal akarják magukat körül venni.
Nézd meg személyesen, hogy a Te igényeidet milyen módon elégíti ki!


Elhelyezkedés

Békés, Deák Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6481062


+36 30

Ingatlannet kód: NET6481062


Az általad megtekintett eladó békési (Deák Ferenc utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m², míg a hozzá tartozó teleké 617 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 41 millió Ft, négyzetméter ára 278 912 Ft, ami a békési átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Berkics László referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6481062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.