star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés

  • 250 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 442 m²

    telek

Vételár:

94,5 millió Ft

Eladó ház Békés

  • 250 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 442 m² telek

  • Eladó ház Békés

  • 250m²


Ár:

94 500 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

MESÉS OTTHON MESÉS KÖRNYEZETBEN!!! A LÉNYEG A RÉSZLETEKBEN REJLIK!!!
Ez az ingatlan nem csak egy ház, hanem egy valódi otthon, ahol a kényelem és a természetes szépség keveredik a modern innovációkkal. Keressen meg minket bizalommal, és tegye meg az első lépést afelé, hogy ez a tökéletes otthon az Öné lehessen.
A 2003-ban épült (38-as porotherm tégla + külső hőszigetelés), földszintes, nappali + 4 szobával + gardróbbal + 2 fürdővel rendelkező családi ház jellemzői között találjuk a különböző fűtési lehetőségeket: gáz cirkó, padlófűtés, valamint vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, így biztosítva, hogy a lakók minden évszakban a legkényelmesebb hőmérsékleten élvezhessék otthonukat. A jó fényviszonyok pedig további komfortérzetet nyújtanak, mivel természetes fény árasztja el az otthon minden szegletét.
Az otthon nem csak a látképével hódít, hanem a praktikumával is. Komfortot szolgálja továbbá a 2 állásos mélygarázs, amelyet esőzéskor egy automata szivattyú rendszer véd a felgyülemlett csapadéktól, biztosítva a járművek biztonságos és száraz tárolását. A melléképület tökéletes tárolóhelyiségként funkcionál, vagy akár vendégháznak is kialakítható.
A családi ház és környezete mesés a kerítéssel körbekerített kertnek köszönhetően, ami ideális hely a pihenésre és szabadidős tevékenységekre egyaránt. A kert gondozásában segít a kiépített csapadékvíz gyűjtő rendszer.
A kertben eltöltött időt a nézethez való privilégium csak tovább növeli, amely lehetőséget nyújt a természet közelségének élvezetére, mégis a város közelében
VEVŐINK RÉSZÉRE SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!
Érdeklődni: Kovács Péter +36 (30) 919 2575

Referencia szám: HZ034693


Elhelyezkedés

Békés


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644062


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644062


Az általad megtekintett eladó békési családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 442 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 94,5 millió Ft, négyzetméter ára 378 000 Ft, ami a békési átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Péter referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.