star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békéscsaba

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó ház Békéscsaba

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Békéscsaba

  • 75m²


Ár:

10 900 000 Ft

Építés éve
1973
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Eladó 2 szobás udvari házrész, frekventált helyen!

Irányár: 10,9MFt

Tel:

e-mail:

 

Elképesztő lehetőség várja Önt ezen a frekventált helyen található, 2 szobás, 75 négyzetméteres udvari házrészben. Az ingatlan a város szívében helyezkedik el, közel mindenhez, így a kényelmes és praktikus életvitelt biztosítja.

Az ingatlan jellemzői:

2 szoba: Az otthon két kényelmes méretű szobával rendelkezik, így ideális családok vagy párok számára.

75 négyzetméter: Az ingatlan tágas területet kínál, ahol minden lakó könnyen megtalálja a saját kényelmes helyét.

10 négyzetméteres melléképület: Az udvaron található melléképület további lehetőségeket kínál például tárolásra vagy akár műhelynek is.

 Az ingatlan vegyes falazatú. 

Teljes felújításra szorul: Az ingatlan a vásárló egyéni ízlésére vár, teljes felújítást igényel, így Ön alakíthatja azt az elképzeléseinek megfelelően.

Az ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnék egyedi stílusukat és elképzeléseiket belevinni új otthonukba. Legyen az Öné ez a kiváló lehetőség a város szívében!

Ha érdeklik a részletek vagy szeretné megtekinteni, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot minél hamarabb. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Igény esetén - megbízható ügyvédi háttérrel - vállaljuk az adás-vétel teljes körű lebonyolítását, valamint az energetikai tanúsítvány gyors elkészítését. Amennyiben a hirdetésben szereplő házrész felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal - akár hétvégén is! Irányár: 10 900 000 Ft

Tel:
e-mail:


Elhelyezkedés

Békéscsaba


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605969


+36 30

Ingatlannet kód: NET6605969


Az általad megtekintett eladó békéscsabai házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 145 333 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pásztor Norbert referens a Gold-ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605969. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.