star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Berkenye

  • 127 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

88,9 millió Ft

Eladó ház Berkenye

  • 127 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Berkenye

  • 127m²


Ár:

88 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Eladó Berkenyén, Nógrád Vármegye egyik legszebb településén 127 m2-es, kényelmes, egyszintes családi ház.

Három hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mosókonyha, külön plusz toalett, terasz. A ház egy 1000 m2-es telken helyezkedik el, mely lehetőséget nyújt szaletli, tűzrakóhely, gyermekjátszótér kialakítására, igény szerint kertészkedhet, akár több autóval is kényelmesen parkolhat.

A ház 2023 év végére készül el, a fizetés megegyezés szerint több ütemben is lehetséges, a készültség mértékével arányosan.

A falazat 30-as porotherm téglából, esztétikus fagerendás belső födémmel vagy gipszkarton (szigetelése 30 cm kőzetgyapot) födémmel készül. Kakaóbarna színű Terrán betoncseréppel lesz fedve. A házban a riasztórendszer kialakítása a vételár része. A ház vastag, 15 cm-es, grafitos hőszigetelést fog kapni. Fehér színű műanyag, hőszigetelt nyílászárók, hét légkamrás, három rétegű üveggel. Modern és kényelmes hőszivattyús padlófűtés nyújtja majd a meleget.

A házban tágas fürdőszoba lesz, melyben fürdőkád, zuhanyzó és wc, valamint egy különálló wc is helyet kap, plusz egy gardrób és mosókonyha is szolgálja az itt lakók kényelmét.

A tágas, amerikai konyhás nappaliban tetszés szerint egy kandallóhoz vagy cserépkályhához is használható kémény kerül kiépítésre.
A mosókonyha és a fürdőszoba igény szerint felcserélhető.
Az épület szellőztetését egy hővisszanyerő szellőztetőrendszer fogja biztosítani. A szobákban és a nappaliban is kialakításra kerülnek a kiállások a H-tarifás klímához. A napelemes rendszer a ház dél-délnyugati fekvése miatt igény szerint kiépíthető.

Az ár tartalmazza a csempe- és padlólapburkolatokat 8.500 Ft/m2-es, a lamináltpadló burkolatokat 6.500 Ft/m2-es árig választhatóan.

A településen referencia családi ház megtekinthető!

Hívását hétvégén is fogadom, a megtekintéseket rugalmas időpontokban szervezem!
Kedvező ár: 88.9 millió Ft.


Elhelyezkedés

Berkenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623381


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


88 900 000 Ft

Berkenye

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 109m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623381

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó berkenyei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 88,9 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a berkenyei átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623381. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Berkenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.