star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Biatorbágy

  • 90 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 5 999 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó ház Biatorbágy

  • 90 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 5 999 m² telek

  • Eladó ház Biatorbágy

  • 90m²


Ár:

150 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Biatorbágyi meglepetés!
Erdészház az erdőszélen eladó!
Eladóvá vált a régi erdészház, egy 6000 nm-es, erdő ölelte birtokon.
A zártkerti ingatlan aszfaltozott útról nagyon jól megközelíthető, a földhivatali nyilvántartás szerint kivett lakóház, udvar, gazdasági épület.
A teljesen körbekerített, ősfás telken 3 épület áll.
1. A 90 nm-es, földszintes főépület felújítható vagy átépíthető.
2. A fák között megbúvó, tetőtér beépítéses, téliesített faház hasznos alapterülete 70 nm. Erdőre néző teraszával ideális elvonulóhely lehet kisebb felújítás után.
3. A régi, földszintes gazdasági épület és garázs 100 nm-es épülettömbje átépítésre szorul. Mellette nyílik egy 16 nm-es, agyagba vájt pince.
Az ingatlanban 3x16A és bővizű fúrt kút biztosította eddig a gazdálkodáshoz szükséges feltételeket.
A birtokot kiváló elhelyezkedése, a körülötte elterülő összefüggő erdő, a csend és friss levegő ideális helyszínné teszik kényelmes, exkluzív otthon(ok) megteremtésére is, de befektetésként, egészségügyi szolgáltatás, szálláshely, rekreációs és szabadidős tevékenységek helyszíneként, lovarda stb. kialakítására is remek választás.

További információkkal készséggel állok rendelkezésére, várom hívását.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban fordulhat hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése kulcsátadásig, 12 pénzintézettől a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukció, megbízható ügyvédi háttér biztosítása stb.
Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes.
Várom hívását!
Virág Magdolna
+36309771002

Referencia szám: HZ097188-IN


Elhelyezkedés

Biatorbágy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6266987


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6266987

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó biatorbágyi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 999 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 1 666 667 Ft, ami a biatorbágyi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Virág Magdolna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6266987. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Biatorbágy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.