star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bicske

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 689 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Bicske

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 689 m² telek

  • Eladó ház Bicske

  • 240m²


Ár:

99 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Igényes kialakítás, sokrétű hasznosítás!

Bicske kertvárosában kínálunk eladásra egy 150 nm-es lakóterű, további 200 nm jól hasznosítható terekkel rendelkező, ízlésesen kialakított, 5 szobás családi házat. A ház beton alapon, tégla falazattal, beton födémekkel, faszerkezetű tetővel, cserép héjazással épült, a homlokzat 5 cm-es szigeteléssel, 3 rétegű modern nyílászárókkal, van kivitelezve. Az épület tetőtere tovább bővíthető, a szuterénben és a közel 100 nm-es melléképületben lehetőség nyílik a sokrétű hasznosításra. Az épület fűtése jelenleg gázkazán és vegyes tüzelésű kazán erőforrásokkal lehetséges, radiátoros és padlóban kialakított hőcserélőkkel, alternatívaként a nappaliban kandalló is rendelkezésre áll, a villamos hálózat 3 fázis plusz vezérelt hálózat. A melléképületben 3 gépjármű kényelmes elhelyezésére van lehetőség, a házhoz tartozó kert és terasz abszolút szeparált.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon, vagy írjon a részletekről tájékoztatom!

Referencia szám: HZ038720


Elhelyezkedés

Bicske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6415479


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6415479

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bicskei családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 689 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 416 250 Ft, ami a bicskei átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán. referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6415479. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bicske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.