star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bicske

  • 270 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 685 m²

    telek

Vételár:

86,9 millió Ft

Eladó ház Bicske

  • 270 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 685 m² telek

  • Eladó ház Bicske

  • 270m²


Ár:

86 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

BICSKE kertvárosi részén 2 generációs CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Kizárólag az OTP Ingatlanponton keresztül egy nettó 270 nm-es hasznos alapterülettel rendelkező CSALÁDI HÁZAT. A kétszintes ingatlna kiváló adottságokkal rendelkezik. A nylílászárókat már korszerű műanyagra cserélték, néhány helyen szúnyoghálóval ellátva.

- 100 nm alapterületű szuterén, ami kialakítható lakóterületté
- energiatakarékos mert megkapta a teljes gáztámogatást
- külön választható két generációnak
- tágas nappali
- korszerű nyílászárók

A földszinti részen két bejáraton keresztül is bejuthatunk az ingatlanba. Az egyik előszobából a hatalmas nappaliba jutunk ahol egy térelválasztónak köszönehtően a konyhát elkülönülve is tusjuk használni. Ezen a szinten található ezenkívül még egy külön bejáratú szoba, két mellékhelyiség, fürdőszoba és innen tudunk lépcsőn keresztül az emeltre és a szuterén részre is eljutni az ingatlnaon belül.
Az emelti részen egy praktikus kiaalakításnak köszönhetően a család minden tagjánal lehet külön fürdőszobája. Ezen a szinten 4 szoba, 3 fürdőszoba, konyha és két erkély is megtalálható.
A családi ház a támogatásoknak köszönhetően nagyon kedvező közüzemi díjakkal rendelkezik. Két villanyóra áll rendelkezésre és a leghidegebb hónapban a gázszámla 56e forint volt.
A kétszintes ház alsó szuterén része számos lehetősget nyújthat az új tulajdonosának. Ezen a részen kialakítható saját lakórász, garázs, konditerem, szauna illetve bármi amit a képzeletünk megenged.

A kerti részben számos gyümölcs terem meg, megfelelően árnyékos, így családi, baráti összejövetelekre kiváló. Ajánlom aaz ingatlan nagycsaládosok vagy összeköltözők részére.

Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! Ebben segítünk INGYENESEN és EXTRAGYORSAN a CSOK és Babaváró gyors intézésével, és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel akár 18 munkanap alatt, mely kifejezetten erre az ingatlanra szól. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell.
Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez, és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését keressen elérhetőségeimen akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Bicske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6560332


+36 20

Ingatlannet kód: NET6560332


Az általad megtekintett eladó bicskei családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 46 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 270 m², míg a hozzá tartozó teleké 685 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 86,9 millió Ft, négyzetméter ára 321 852 Ft, ami a bicskei átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajnal Gábor referens a Nagymáté Krisztina irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6560332. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bicske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.