star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bő

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 330 m²

    telek

Vételár:

39,8 millió Ft

Eladó ház Bő

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 330 m² telek

  • Eladó ház Bő

  • 128m²


Ár:

39 800 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

A ház belterületen fekszik, csendes környezetben. A fűtés központi fűtéses, de mivel a kémények is megvannak így más kiegészítő vagy fő fűtési rendszer is kialakítható. A házban a négy nagyszoba mellet található még két különálló fürdőszoba is. Az egyik fürdőszoba 9m2-es, a másik 7m2-es. Mivel a ház ilyen kialakítású, így ketté osztható és iker lakások is kialakíthatók belőlük. A padlás betonozott, így a padlástér is beépíthető. Az épület belül és kívül is felújításra szorul, de teljes mértékben jelenleg is lakható. Mivel Bükfürdő közvetlen szomszédságában van, ami 6km-re van, így remek befektetési lehetőség mint saját, mint nyaraltatási célra is.


Elhelyezkedés

9625, Bő, Széchenyi utca 2


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6593015


Ingatlannet kód: 6593015

Az általad megtekintett eladó bői (Széchenyi utca 2) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 330 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39,8 millió Ft, négyzetméter ára 310 938 Ft, ami a bői átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Gábor F. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593015. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.