star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bodrogkeresztúr

  • 185 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 870 m²

    telek

Vételár:

289,9 millió Ft

Eladó ház Bodrogkeresztúr

  • 185 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 870 m² telek

  • Eladó ház Bodrogkeresztúr

  • 185m²


Ár:

289 900 000 Ft

Építés éve
2015
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ, PANZIÓ EGYBEN

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Bodrogkeresztúr csodálatos nagyközségében, egy 1870 nm telken fekvő 185 nm nettó lakóterülettel rendelkező varázsos ház vált eladóvá. Az ingatlan újépítésű minden extrával felszerelt. A házhoz tartozik egy 42 nm terasz, medence melynek terasza 96 nm.
Nyílászáróit tekintve új hőszigetelt műanyag, mely fa hatású. Fűtését gázkazán biztosítja, mely a földszinten padlófűtésen keresztül, az emeleten radiátorokon keresztül történik.
Az emeleten 2 szoba, melyek laminált padló burkolatot kaptak, és egy fürdőszoba található, melyben járólap az aljzat hibátlan állapotú, modern és ízléses csempe a falak borítása.
A földszinten a nappali, 2 konyha, fürdőszoba, WC, 2 beépített gardrób spájz található. A ház belső elrendezése nagyon modern, tágas világos terek jellemzik. A villamosenergia több körös, biztonsági funkciókkal ellátott.
A burkolatok modern, stílusos, nem kirívó, tökéletesen illeszkednek a ház jellegéhez.
Az ingatlan napelemmel, riasztóval és tűzjelzővel felszerelt, központi porszívóval ellátott és klimatizált. Fenntartási költsége minimális, a modern berendezéseknek köszönhetően.
Az udvaron egy fúrt kút melyben fogyasztásra alkalmas víz található, burkolatát tekintve térkővel borított. Fontos megemlítenem, hogy egy 150 éves régi pince húzódik a telek alatt. Egy kis kert mely tele van különféle gyümölcsfákkal tökéletesen alkalmas a nyári pihenésre.
Mindemellett tartozik még az ingatlanhoz egy 175 nm 3 szobás plusz konyha vendégház, mely 15 fő befogadására képes kényelmes körülmények között. Fűtését tekintve padló fűtés került kiépítésre, minden szobában klíma található, a szobákhoz külön fürdőszoba tartozik.
Az ingatlan teljesen körbe van kerítve. Ide tartozik még egy kis melléképület, mely közvetlenül a bejárat mellett helyezkedik el és kiválóan alkalmas a kerti bútorok tárolására, stílusában kiválóan illeszkedik a ház és vendégház jellegéhez.

Kiváló befektetés, kérem nézzük meg együtt ezt a csodálatos remekművet.
Kérem tekintsék meg a 3D videos alaprajzunkat mely kiválóan mutatja hogy az épület mennyire újszerű és stílusosan felszerelt.


Elhelyezkedés

Bodrogkeresztúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6496768


+36 70

Ingatlannet kód: NET6496768

Az általad megtekintett eladó bodrogkeresztúri családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 870 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 289,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 567 027 Ft, ami a bodrogkeresztúri átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6496768. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bodrogkeresztúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.