star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Böhönye

  • 300 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 373 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Böhönye

  • 300 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 373 m² telek

  • Eladó ház Böhönye

  • 300m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínál egy BÖHÖNYEI FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZAT.
A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált BÖHÖNYEI FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZ jellemzői:
- A ház egy 2022-ben FELÚJÍTOTT családi ház Böhönyén. Csendes zöldövezeti területen található, a Balatontól 40 km-re, Marcalitól 20 km-re, Kaposvártól 35 km távolságra található. A községben többek között üzemel bölcsőde, óvoda, általános iskola. Az egészségügyi ellátást orvosi rendelő és gyógyszertár biztosítja. Ezek mellett kisebb boltok, cukrászda, pékség és kávézó is található.
- Az ingatlan összes hasznos alapterülete 300 nm, a telek mérete 1373 nm, tájolása K-i.
- A ház jelenleg családi ház minősítésű, azonban korábban egy része vendéglátó egységként üzemelt, így van lehetőség egy üzlet kialakítására is, azonban alkalmas egy külön lakrésznek vagy apartmannak is. Ellenben egy nagyobb család otthonának, illetve több generáció együttéléséhez is tökéletes.
- Az épület 3 szintes /szuterén, földszint, emelet/ 3 bejárati ajtón keresztül juthatunk be az ingatlanba, ebből az egyik a házba nyílik, a másik kettő pedig az üzletbe. Az épületben 3 hálószoba található, ebből kettő az emeleten és egy a földszinten, az emeleti szobákhoz egy közös erkély is tartozik.
- A szuterénen szintet, jelenleg pincének használják itt található egy tároló rész és a kazánház egy vegyes tüzeléses kazánnal.
- A földszinten egy tágas szoba került kialakításra, mellette egy fürdőt és külön WC-t találunk. Továbbá a földszinten van egy tágas, egybenyitott konyha és nappali, ahová beépítésre került egy fa tüzeléses kályha is. Azonfelül külön beépíthető gardróbnak is alakítottak ki helyet. Valamint a földszinten található az üzlethely is, ahová a nappaliból juthatunk ki. Itt egy tágas tér került kialakításra mellette WC-vel, és tárolókkal, amit fürdőszobává is könnyen át lehet alakítani. A házból kilépve egy nagy teraszt találunk.
- Az emeleten 2 szoba kapott helyet, a szobákhoz található egy közös nagy erkély is. Úgyszintén külön fürdő és WC került az emeletre, mellé egy tárolóval. Itt is kialakításra került egy konyha étkezővel, valamint egy tágas nappali is, amihez erkély is tartozik.
- Az udvarban és a ház előtt is számos hely van a parkolásra.
- A házba az internet és TV be van kötve.
- A ház 1989-ben épült, 2022-ben elkezdték a teljeskörű felújítását az épületnek. Teljesen új csatornarendszert építettek ki, új víz és villanyvezetékek kerültek a házba. Továbbá a teljes ház gipszkartonos belső szigetelést kapott, a tetőtér pluszban hungarocellel lett szigetelve.
- A ház téglából épült, betongerendázatú födémmel, a tetőn Bramac cserépfedéssel.
- A külső nyílászárók fából vannak.
- Belül fa beltéri ajtók kaptak helyet, a padlóburkolatok kerámia, illetve laminált parketta. A fürdőszobák és a konyhák csempézettek.
- Villany 230 V hálózat, és 3 fázis van bekötve.
- A meleg vizet és fűtést új kondenzációs gázkazán biztosítja, amihez 27 db új radiátort szereltek fel a házban.
- A kert rendezett és karbantartott. Fúrt kút, illetve egy külön tároló is van a kertben.
Amennyiben a LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált felújított CSALÁDI HÁZ Böhönyén vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám az új remndelkezéskre is figyelemmel díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Böhönye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596557


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596557

Az általad megtekintett eladó böhönyei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 373 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 199 667 Ft, ami a böhönyei átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berendiás Judit referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596557. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Böhönye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.