star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bozzai

  • 133 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 800 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Bozzai

  • 133 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 800 m² telek

  • Eladó ház Bozzai

  • 133m²


Ár:

27 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom, Szombathely vonzáskörzetében (10 km) Bozzai településen egy tetőtérbeépítéses 133m2-es családi házat ( földszint 83m2 tetőtér 50m2) valamint 60 m2 pince is tartozik a házhoz. A telek rendezett és 1800 m2 nagyságú. A ház tégla falazattal épült, pala tetőhéjazással. A ház 1970 es években épült, lakható költözhető állapotban van, de igény szerint akár egy felújítás után jó alap lehet egy új otthon megteremtéséhez. Az ingatlan teljes ( gáz, víz, villany+ éjszakai, csatorna ) közművel rendelkezik. A fűtésről jelenleg egy cserépkályha gondoskodik, mely központi fűtésűvé lett átalakítva radiátoros hőleadással, a meleg vízről villanybojler gondoskodik. Igény esetén gázkazán vagy hószivattyú elhelyezése is könnyűszerrel megoldható.. A helyiségelosztás nagyon ideális: Földszint: (83m2) előszoba + 2 szoba + étkező + közlekedő+ fürdő+ wc +kamra+ tároló, .. Emelet: (50m2) előszoba +3 szoba +. A szintek leválaszthatók, ezért akár két generációnak is ideális lehet az ingatlan. Jelenleg csak a földszinti rész lakható. A telek nagy mérete miatt, kertészkedésre, de akár haszonállat tartásra is alkalmas. A település nagyon rendezett az utca csendes kis forgalmú, és a közeli Vép vagy Szombathely Településen minden megtalálható ( Bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, vendéglátó helyek, szolgáltatások stb..) A ház elhelyezkedése lehetővé teszi Szombathely gyors megközelíthetőségét akár tömegközlekedéssel is, de kerékpárút is rendelkezésre áll. A tulajdonos az értékesítéssel kizárólagosan irodánkat bízta meg, ezért ha megtetszett önnek ez az akár vállalkozásra is alkalmas házikó, és részletesebb műszaki vagy egyéb tájékoztatásra van szüksége, keressen bizalommal! A falusi CSOK igénybevehető!


Elhelyezkedés

Bozzai


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656385


HASONLÓ INGATLANOK


35 000 000 Ft

Bozzai

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 200m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6656385

Az általad megtekintett eladó bozzai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 133 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 800 m². További jellemzői: a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 203 008 Ft, ami a bozzai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Őri Zsolt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bozzai ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.