star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budakeszi

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 488 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Budakeszi

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 488 m² telek

  • Eladó ház Budakeszi

  • 60m²


Ár:

44 900 000 Ft

Építés éve
2003
Szobák száma
3
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Budakeszin Makkosmárián az Angol utcában Lke6 övezetben de még jelenleg a tulajdoni lapon kivett művelési ág alól kivett terület és gazdasági épület eladó a hozzátartozó 488 nm telekkel.

Az osztatlan közös telken lévő épület 2003-ban kapta meg a mostani formáját tervek alapján, de egyéb okok miatt a belső befejezés nem történt meg. A ház különben téglából épült egy meglévő épület kibővítésével és emelet ami egyben tetőtér beépítésével. A ház körbe szigetelt, a tető fedése zsindely. Az ingatlanba csak víz és villany van, csatorna csak az utca elején található.
A fűtést téglakályha biztosítja. Az ingatlan belső teljes felújítást igényel , ezért az irányár is kedvező.

Jelenleg a földszinten két szoba ,konyha , fürdőszoba került kialakításra az emeleten egy nagy szoba, melyből két szoba is kialakítható és egy helyiség a fürdőszobának.

A hasznos területe a háznak kb 60 nm.

Ezen a részen is már állandó lakosok vannak és folyamatosan fejlődik és fejlesztik a területet.

Az ár irány ár és megtekintés érdekében csak velem kell egyeztetni.
Az adatok tájékoztató jellegűek

Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott erről - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenő, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetőségeken.


Elhelyezkedés

Budakeszi, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545415


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545415

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budakeszi (Ady Endre utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 488 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 748 333 Ft, ami a budakeszi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gortvai Klaudia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545415. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.