star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs, Kertváros

  • 98 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 384 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Budaörs, Kertváros

  • 98 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 384 m² telek

  • Eladó ház Budaörs, Kertváros

  • 98m²


Ár:

129 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budaörsön a természetvédelmi terület közelében nappali + 3 szobás, újszerű, duplakomfortos ikerház-fél két gépkocsi beállóval 480nm-es saját telekkel eladó. Földszinten kertkapcsolatos nappali, étkező, gépesített konyha, fürdőszoba és egy tároló került kialakításra, a teljes értékű emeleten pedig három szoba és egy fürdőszoba található. Szúnyoghálós, redőnyös nyílászárók, klíma, riasztó, kaputelefon, automata kapu, és egy 30nm-es külső tároló teszi teljessé a kényelmet. A korszerű, minőségi anyagoknak köszönhetően az ingatlan rendkívül energiatakarékos. Sík telek, nagy terasz, parkosított kert. Jó közlekedés, iskola, óvoda, bevásárló központ, játszótér a közelben. Ajánljuk gyerekes családoknak, otthon dolgozóknak.


Elhelyezkedés

Budaörs, Kertváros, Természetvédelem közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615000


+36 30

Ingatlannet kód: NET6615000


Az általad megtekintett eladó Budaörs, kertvárosi (Természetvédelem közelében) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 1 316 327 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szebeni Zoltán referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615000. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.