star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 370 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

1 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 370 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 370m²


Ár:

1 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2009
Szobák száma
7 (6 + 1)
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Budaörs egyik legelegánsabb domboldali részén eladó, luxus HŐSZIVATTYÚS -NAPELLEMMEL felszerelt, mediterrán spanyolos stílusú prémium kategóriás villaház. Akár KÉTGENERÁCIÓS HÁZként is funkcionál az adottságainál fogva! A háromszintes, D-K-NY-i fekvésű 3 szintes ház, 1000 nm parkosított, szép parkban áll. A ház egyedi, különleges, a mai igényeknek mindenben kiválóan megfelelő, minőségű alapanyagokból épült.
A Fsz-en: (120nm) modern bejárati ajtón jutunk be az előszobába, majd az amerikai konyhás étkezőnek is helyet adó nappaliba, melyet egy luxus kandalló is szépít. Nappaliból és a konyhából is kiléphetünk a kényelmes kb. 35nm es teraszra. A konyha modern bútorokkal és gépekkel (amerikai hűtő, konyha malac, mosogató gép stb.) felszerelt, mellette egy kamra is található.
Ezen a szinten kialakításra került egy szülői hálószoba, vagy vendég lakrész bútorokkal beépítve, ehhez kapcsolódik egy nagy gardrób és egy külön kádas, zuhanyzós fürdő és egy szeparált intim terasz.. A nagy terek és a modern kialakítás fokozza a luxusérzetet.
Az emeleten: (90nm) Kényelmes lépcsőn jutunk fel, az emeleti tér ketté osztódik, ahol 4szoba, 1fürdőszoba, gardróbok külön wc és teraszok (kb.19nm) találhatók, ahonnan, lehet szemlélni a szép igényes parkot.
Az alagsor (160nm) is a ház kényelmi funkcióját gazdagítja. Itt kapott helyet egy külön bejáratos wellness és a sport funkciók színtere, vagy lehet kis lakrész is. Valamint itt található a mosókonyha, kazánház, a tárolók és 4gk nak garázs is.
Az extrákhoz tartozik:
2 rétegű nyílászárók, hőszigetelt üvegekkel, szúnyoghálóval, elektromos redőnyök,
biztonsági kamera, központi riasztórendszer, Kábeltévé, internet, szennyesledobó rendszer
Hőszivattyús fűtési rendszer (padlófűtés és mennyezet hűtés), Tetőn elhelyezett napelemmel (2Megawatt) kiegészítve.
Garázs lejáró fűtés, 3 fázis van a házban,
A kert szépen gondozott parkosított, telepített automata fűnyíróval, öntöző rendszerrel, tóval, egy fedett nagy grillező kemencével, sütő hellyel beépített.
A ház nagyvonalúsága a lakberendezésnek is tág teret enged. Az ingatlan akár családi házként, akár cégközpontként is funkcionálhat. Hívjon tekitsük meg, küldök további képeket.
Ár: 1Millió Euró
..... .....
.....


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6492344


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6492344

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budaörsi családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 370 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 1 millió Ft, négyzetméter ára 2 703 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Légrády Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6492344. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.