star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 215 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

399 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 215 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 215m²


Ár:

399 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Budaörsön Modern Minimal stílusban, minőségi prémium kategóriás anyagokkal, magas minőségben a legmodernebb technológiákkal megépített önálló 2215Nm és családi házat 1100nm telken Eladó.
A házat tágas terek jellemzik a nyers csiszolt beton burkolatok, hatalmas egybe nyitott terek, nagy magas belmagasság. Nagyon kedvelt stílus.
A telken a látványt a környező hegyek teszik hangulatossá.
A ház fűtéséről és hűtéséről illetve melegvíz ellátásáról a legmodernebb hőszivattyú gondoskodik, ami a teljes mennyezetet falazatot és a padlót is fűti/hűti.
Ez a technológia télen-nyáron állandó kellemes hőmérsékletet biztosít.
A ház kialakítása is egyedi, ami az alaprajzon látható. A nappali közvetlen terasz es kertkapcsolatos A ház nappali 5 szobás, a három fürdő található benne .
Két gk- nak garázs biztosított, de a kertben vendég parkoló is adott .
Az extrákhoz tartozik, amit az ar tartalmaz : hőszivattyús hűtés és fűtési rendszer, rendszer padlófűtéssel kiegészítve a nappaliban és vizes helyiségekben, levegőztető rendszer, riasztó rendszer, kaputelefon, kamerarendszert, távirányításos kapuk, intimitást biztosító kerítések, napelem rendszer (napelemek + akku + vezérlő)
beépített bútorok, lámpák kerti lámpák is, konyha bútor, konyhai beépített gépek is,
fürdőszobai kis bútorok, szekrények, étkező terasz feletti pergola
A járdák , utak igényes térburkoló elemekkel történő kiépítése,
Kert paraméterei: Fűvesített, öntöző rendszer kiépítéssel Növényesített: fák, cserjék, talajtakaró, évelő növények
A házban hőszivattyús mennyezet hűtés és fűtési rendszer padlófűtéssel kiegészítve a nappaliban és vizes helyiségekben biztosítja a kellemes hőérzetet minden évszakban. Szobák napfényesek, déli fekvésűek panoráma ablakokból a szép látvány tárul elénk a déli napsütéses irányban. 2gk nak garázs +1gk beálló az udvaron,
Az épület statikai adottságai még lehetővé teszik a variálhatóságot kisebb-nagyobb szoba módosítható!!!!!!!!!!!!! 2024. költözéssel
Még ötletelhet mit szeretne!!!!!!! Közeli a tömegközlekedés.
Csok+ igénybe vehető
Irányár: 399Mft
Tekintse meg ..... .....


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599050


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6599050

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budaörsi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 399 millió Ft, négyzetméter ára 1 855 814 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Légrády Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6599050. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.