star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

294 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 140m²


Ár:

294 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szobák száma
5
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Luxus és minőség Budaörs panorámás központi részén!
Eladó Budaörsön modern, letisztult stílusú, exkluzív, 2 szintes, 154nm-es ikerház 700 nm telken A házaknak külön fala van és tárolóval érnek össze!
A ház D_-ny i tájolású telken épült, minimalista stílusban nappali + 4 szobás ingatlan, nagy terasszal, és kerttel
Fsz-en :kialakításra kerül: egy szép nagy modern stílusú amerikai konyhás étkezős, galériás nappali kb 20nm terasz és közvetlen kertkapcsolattal, 1dolgozó-vendég szoba lehetőséggel, fürdő+Wc, mosókonyhával.
Em-en található: 1 szülői apartman gardrobbal, fürdővel, 2 szoba, panoráma erkély kapcsolattal és fürdőszoba .A galériáról a nappali hangulatát érzékelhetjük
A házban gyönyörű igényes ajtók, ablakok, belső terek, modern fürdők, nívós szaniterekkel beépítve kerülnek kialakításra. A burkolatok egyéni izlés szerint választhatók!!!!!!!
Az extrákhoz tartozik: elektromos redőnyök, riasztó rendszer, távirányításos kapuk, kaputelefon, rendezett kert , stb. A házban mennyezet hűtés fűtés és padlófűtés biztosítja a meleget, levegőztető rendszerrel..
Szobák napfényesek, déli fekvésűek panoráma ablakokból a szép látvány tárul elénk
Az épületek egyéb kialakítása is túlmutat a hagyományos elvárásokon és előírásokon. Az épület lapos tetős kialakítású. A külső térelhatároló szerkezeteket vastag hőszigetelés burkolja, a nyílászárók korszerű 3 rétegű üvegezéssel készülnek. A padló- és mennyezet- hűtés/fűtést biztosít kiváló hőérzetet. Méretes nyílászárók teszik imponálóan tágassá a tereket, burkolatok, szaniterek választhatók. Az ingatlanon belül +2 gépkocsi parkolása megoldható zárt udvaron.+gk-nak parkolási lehetőség is megoldható
Ára: 294,9Millió Ft Hívjon tekintsük meg, egyeztessünk .....


Elhelyezkedés

Budaörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602746


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602746

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó budaörsi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az ikerház ára 294 millió Ft, négyzetméter ára 2 100 000 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Légrády Judit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.