star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bugyi

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 120 000 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Bugyi

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 120 000 m² telek

  • Eladó ház Bugyi

  • 170m²


Ár:

70 000 000 Ft

Építés éve
2007
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó a Rukker-Tó mellett (Watar vízi park) a Rukker tótól kb 3-4 km re, Halastavak közelében idilli környezetben nyaralónak vagy életvitelszerűen lakóháznak is kiválóan használható családi ház.
Az Ingatlan Bugyi-Felsővány külterületén található!! Szomszédoktól mentes külterületi ingatlant ha keress MEGTALÁLTA!!!!
SSzép helyen lévő nagy családi ház intim kerttel, 60 nm úszómedencével. 40 db termő gyümölcsfákkal ,rengeteg tujával virágokkal rózsával, kettő kinti kövezett ,fedett terasszal. Egy fűtött garázs, és egy fedett kocsibeálló Vegyes tüzelésű kazánban egy fáskamra is helyet kapott.. 2006 ban épült családiház ami körbejárható. A földszinten ami 177 nm alapterületű 4 szoba található 3 fürdőszoba 1 gardrób , és egy konyha. A tetőtérben 3 halószoba .egy Wc. egy nagy, kövezett fedett terasz ,és egy loggia van. A tetőtér 55 nm ami bonusz. Az ingatlan Kúria jellegű. Vezetékes viz nincs, Fúrt kút van.
A kertben található még egy kis családi ház ami teljesen külön álló amiben van egy szoba egy fürdő és egy tea konyha.A föld törvény miatt adásvételi szerződést követően az önkormányzatba 60 napra ki kell függeszteni az adásvételit. Ezután a Magyar Agrár Kamarába kell beküldeni az adásvételit és ha Jóváhagyták akkor történik meg a kifizetés. Nem hitelezhető!!!

Tájékoztatom, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás , és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó L.A iroda- biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.


Elhelyezkedés

Bugyi, Fő út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6511013


+36 70

Ingatlannet kód: NET6511013

Az általad megtekintett eladó bugyi (Fő út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 120 000 m². További jellemzői: az építés éve 2007, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 411 765 Ft, ami a bugyi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lányi Anita hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511013. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bugyi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.