star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük, Bükfürdő

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Bük, Bükfürdő

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Bük, Bükfürdő

  • 120m²


Ár:

49 500 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Bükfürdőtől 5 km-re kiváló szerkezeti állapotú családi ház, garázsokkal kedvező áron eladó

Bükfürdőtől 5 km-re, csendes környezetben, 25 éve épült, kiváló szerkezeti állapotú, 4 szobás családi ház alkalmi áron eladó.
Az ingatlan tégla építésű, tetőszerkezete Bramac cseréppel borított.
Az 120 m2-es épület alsó szintjén található egy nappali, egy hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba és wc külön helyiségben, valamint egy kb 15 m2-es fedett terasz, ami minimális ráfordítással további szobává alakítható.
A tetőtérben 2 hálószoba található és lehetőség van fürdőszoba vagy további szoba kialakítására.
A ház fűtését gázcirkó biztosítja, valamint a konyha-étkező részben hűtő-fűtő klíma került beszerelésre.
A telek 900 m2 nagyságú. Itt található 2 db garázs, melyből az egyik aknás. A kert gondozott és gyümölcsfákkal (diófa, almafák, szilvafák) beültetett.
A település a falusi CSOK programban része, így annak igénylésére van lehetőség, valamint az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban a garantált 3%-os támogatott hitel is igénybe vehető és a kettő akár igény szint kombinálható. A 4%-os vagyonszerzési illetéket nem kell megfizetni.


Elhelyezkedés

Bük, Bükfürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6503124


+36 30

Ingatlannet kód: NET6503124

Az általad megtekintett eladó Bük, bükfürdői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 412 500 Ft, ami a büki átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6503124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük, Bükfürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.