star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük

  • 225 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

93 millió Ft

Eladó ház Bük

  • 225 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Bük

  • 225m²


Ár:

93 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bükön, kiváló állapotú apartmanház eladó

Bük frekventált részén 1000 m2-es telken, kiváló állapotú apartmanház eladó.
A ház magasföldszinti részén egy nappali, három hálószoba, minden hálószobához tartozik fürdőszoba, egy étkező és egy konyha helyezkedik el.
A ház emeleti részén két nagyméretű apartman került kialakításra. Mindkettőben található egy nappali, egy nagy méretű hálószoba, fürdőszoba és egy kis konyha, valamint az egyikhez kapcsolódik egy erkély.
A ház szuterén részében egy 25 m2-es önálló lakrész került kialakításra, mely kívülről külön bejárattal rendelkezik, de a házból is megközelíthető. Ebben a lakrészben egy szoba mini konyhával és egy fürdőszoba található, valamint kapcsolódik hozzá egy terasz is. Ezen a szinten található a kazánház is. A ház fűtéséről gázcirkó gondoskodik.
A telek körbe kerített és rendben tartott. Itt található egy kerti kiülő és egy 2 állásos fedett kocsibeálló.
A tulajdonos a 220 m2-es ház mindkét szintjét kiadja, ami rendszeres passzív jövedelmet biztosít számára.
Kiváló befektetés, mivel azonnal kiadható, de a hosszútávú bérbeadásra is nagy az igény a településen, a Nestlé gyár bővítésének köszönhető, de normál családi házként használva is ideális.


Elhelyezkedés

Bük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578300


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578300

Az általad megtekintett eladó büki családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 93 millió Ft, négyzetméter ára 413 333 Ft, ami a büki átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578300. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.