star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bük

  • 292 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 980 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Bük

  • 292 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 980 m² telek

  • Eladó ház Bük

  • 292m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
10 (9 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSAK NÁLUNK!
Bejáratott szálláshely, visszatérő vendégkörrel?! Többgenerációs családi ház?! Mindkettő!Bük a nyugati határszéltől alig 20 km-re lévő fürdőváros, amit előszeretettel keresnek fel a magyar és a külföldi turisták. Itt vált eladóvá egy 7 lakrészből álló, jelenleg is szálláshelyként működő apartmanház. A három szintes, folyamatosan karbantartott kb. 300 nm-es ingatlan 2000-ben épült, amiben 5 teljesen felszerelt apartman és 2 lakás került kialakításra. Az előszobából induló lépcsőházból közelíthető meg mind a három szint. A földszinten található az egyik önálló lakás, amelyben 2 utcafronti szoba, amerikai konyhás nappali, kamra és fürdőszoba, kertre néző tágas terasz kapott helyet. A pinceszinten található lakrészben konyha-étkezővel, nappali, egy szoba, fürdőszoba, háztartási helyiség, garázs van. A tetőtérben található a 4 önálló apartman. Mindegyik saját fürdővel és konyhasarokkal rendelkezik. Az ötödik apartman a földszintről, külön udvari bejárattal közelíthető meg.A ház fűtését távvezérelhető kondenzációs, cirkó gázkazán biztosítja, szintenkénti külön szabályozási lehetőséggel, minden helyiségben padlófűtéssel.A 980 nm-es parkosított, térkövezett, kerti kiülővel, kúttal rendelkező, gondozott kertben saját parkoló biztosítja a vendégek kényelmét. Az ingatlan vételára a teljes bútorzatot és minden berendezési tárgyat, műszaki cikket tartalmaz! A ház természetesen nem csak apartmanként, hanem több generációs családi házként, vagy mindkét célra együtt is használható, hiszen az életterek úgy lettek kialakítva, hogy ne zavarják egymást a vendégek és a lakók.A ház mögött egy másik utcáról megközelíthető önálló 1016 nm-es, összközműves építési telek is eladásra kerül, de ezt a vételár nem tartalmazza. Amennyiben bővítésben vagy egy másik ház építésében gondolkodik, akkor remek lehetőség ennek a teleknek a megvásárlása is. A szálláshely jól bevezetett, visszatérő magyar és külföldi vendégkörrel rendelkezik. Akár üzleti lehetőséget, akár több generáció együttélésére alkalmas ingatlant keres, ez a ház minden célra tökéletesen megfelel!
Gyorsan birtokba vehető, ezáltal hamar profitot termel új tulajdonosának. Ha a képek és a hirdetés felcsigázta érdeklődését, biztos lehet benn, hogy a helyszínen sem fog csalódni! További információ és időpont egyeztetés miatt várom megkeresését!

Referencia szám: HZ074371-IN


Elhelyezkedés

Bük


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628363


+36 30

Ingatlannet kód: NET6628363

Az általad megtekintett eladó büki családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 292 m², míg a hozzá tartozó teleké 980 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 613 014 Ft, ami a büki átlaghoz képest 35%-kal magasabb. Az ingatlant Bödő Klára referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628363. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.