star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bükkszentkereszt

  • 450 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

119 millió Ft

Eladó ház Bükkszentkereszt

  • 450 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Bükkszentkereszt

  • 450m²


Ár:

119 000 000 Ft

Építés éve
1998
Szobák száma
10 (4 + 6)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra Kínáljuk Bükkszentkereszt- Hollóstetőn egy közel 1400m2 es telken lévő 450m2 es családi házat. Kiváló befektetési lehetőség akár céges nyaralónak vagy családi háznak, panziónak. Az ingatlan a Bükki Nemzeti Park kellős közepén található, ezen a területen ritkán van eladó ingatlan.
A házat egyedi tervezés alapján, kiváló minőségű anyagokból építették 1998-ban. A házat folyamatosan karban tartották és üzemeltették, lakták.
Az ingatlan három szintes, első emeletén porta, és 3szoba, fürdőszobával, nappalival, szauna, szolárium, kiszolgáló helyiségek találhatóak.
A másodikon emeleten 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, gyerekszoba és kiszolgáló helyiségek találhatók.
A harmadik szint 2 szoba akár 10-12 ember szállása is lehet vagy egyéb hasznosítása is lehetséges.
Energetika:
A házba 8 db hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll, amit 2020-ban telepítettek. Az alsó szinten cserépkályha ad meleget, ami fűtés kiegészítésnek is praktikus.
A ház fűtése külső gáztartályból biztosított a ami a jelenlegi rezsi árak mellett elég kedvező.
Az udvaron dísztó, filagória, szalonna sütő, fedett autó beálló és egyéb tárolási lehetőség.
Környék : Bükkszentkereszt 5 perces autó út, ahol van iskola, óvoda, bolt, orvosi rendelő . A gyógyító kövek 5 km. Rengeteg kirándulási és sportolási lehetőség, alkalmas edzőtáborok megszervezésére is. Répáshuta irányában Eger és az egri borvidék (Noszvaj) is könnyen elérhető. Miskolc és Lillafüred 10 perc autóval .
Az ár tartalmazza a teljes berendezést is. ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Bükkszentkereszt, Hollóstető


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612324


+36 30

Ingatlannet kód: NET6612324

Az általad megtekintett eladó bükkszentkereszti (Hollóstető) családi ház 10 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 6 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 450 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 119 millió Ft, négyzetméter ára 264 444 Ft. Az ingatlant Dolák István referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612324. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bükkszentkereszt ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.