star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Celldömölk

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 319 m²

    telek

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó ház Celldömölk

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 319 m² telek

  • Eladó ház Celldömölk

  • 140m²


Ár:

49 500 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Celldömölk Sárvár és Pápa közt épült hangulatos kisváros. Itt vált eladóvá egy 2319 m2 alapterületű telekre épített, tégla szerkezetű, négy szobás, 140 m2 es, jó állapotú családi ház. Gondos tulajdonosa folyamatosan karbantartotta, felújította . A nyílászárókat hőszigetelt ajtókra, ablakokra cserélte. A tető felújítása is megtörtént. A ház melegéről gázkonvektorok gondoskodnak. A meleg vizet átfolyós gáz üzemű melegítő biztosítja. A családi gépkocsi biztonságos parkolásához 33 m2 alapterületű garázs áll rendelkezésre. A ház alatt 25 m2 alapterületű pince található. Ajánlom nagy családok számára, hisz a négy szoba elég teret biztosít a gyerekek, és szüleik kényelmes elhelyezéséhez. Több generációs családoknak is alkalmas lehet. Gazdálkodni szeretne? A több mint 2000 m2 alapterületű telek ezt is lehetővé teszi. A kertből remek kilátás nyílik a közeli Ság hegyre. Az udvaron termő almafák biztosítják a család saját termesztésű, vitamindús gyümölcs szükségletét. A városban található termálfürdő télen nyáron lehetővé teszi, a tartalmas hétvégi időtöltést. A közeli Sárvár, Pápa és a város vállalkozásai változatos munkahelyeket biztosítanak a munkavállalók számára.NE FELEDJE! Vásárlóink számára minden szolgáltatásunk ingyenes.


Elhelyezkedés

Celldömölk, Sági utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578020


Az általad megtekintett eladó celldömölki (Sági utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 319 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 353 571 Ft, ami a celldömölki átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Miklós referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578020. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Celldömölk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.